Görüntüler henüz yayınlanmamış olsa da, bu kavga sosyal medyanın büyük ilgisini çekti. Nagihan'ın "Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar?" diyerek tepki göstermesi ve Sahra ile arasındaki kavga, merak konusu oldu. Aynı zamanda Hasan Can Kaya'nın cinsel hayatına dair yaptığı itirafların bu kavgayla bağlantılı olduğu iddia edildi.

Shakira: Aşka inancımı kaybetmedim Shakira: Aşka inancımı kaybetmedim

Survivor 2024 All Star  27 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2024 All Star'da eleme adayı kim oldu? Survivor 2024 All Star 27 Ocak dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 2024 All Star'da eleme adayı kim oldu?

Acun Ilıcalı, "Özel hayat konusunda çok ciddi sözler olduğunda biz bu görüntüleri yayımlamak istemedik. Prodüksiyon olarak çok üzüldük" açıklamasını yaparak konunun hassasiyetine dikkat çekti.

Sosyal medyada ortaya atılan iddialardan biri, Hasan Can Kaya'nın programında cinsel hayatını anlatan Nagihan'a Survivor'da Sahra tarafından yapılan bir suçlamayla ilgiliydi. Sahra'nın, "Sen bilmem ne bilmem ne yapıp ekranlarda anlatan kadın, Survivor’da kimseye örnek olamazsın" dediği ve ardından Nagihan'ın Sahra tarafından tartaklandığı iddiası, büyük bir konuşma konusu haline geldi.