Barcelona, LaLiga'nın 21. haftasında evinde Villarreal'e 5-3 yenildikten sonra lider Real Madrid'in 10 puan gerisine düşerken, teknik direktör Xavi Hernandez sezon sonunda görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Fenerbahçe'den Jose Mourinho hamlesi Fenerbahçe'den Jose Mourinho hamlesi

Arda Güler Real Madrid formasıyla gole böyle yaklaştı Arda Güler Real Madrid formasıyla gole böyle yaklaştı

Villarreal karşılaşmasında ev sahibi Barcelona'nın gollerini İlkay Gündoğan, Pedri ve Eric Bailly (kendi kalesine) atarken, Villarreal'in galibiyet golleri Gerard Moreno, Ilias Akhomach, Gonçalo Guedes, Sörloth ve Jose Morales'ten geldi.

Bu sonuçla Barcelona 44 puanda kalarak lider Real Madrid'in 10 puan gerisine düşerken, Villarreal ise 23 puanla 14. sıraya yükseldi.

Volkan Demirel tehdit eder gibi konuştu: 'Dikkat etsinler etmeyen varsa, ben ettireceğim' Volkan Demirel tehdit eder gibi konuştu: 'Dikkat etsinler etmeyen varsa, ben ettireceğim'

Xavi, basın toplantısında takımın değişime ihtiyaç duyduğunu ve hatalarının sonucunda maçı kaybettiklerini belirtti. Barcelona'nın değişime ihtiyaç duyduğunu ifade eden Xavi, "30 Haziran'da takımdan ayrılacağım. Bu, başkanla ve ekiple konuşup aldığımız bir karar. Barcelona'nın değişikliğe ihtiyacı var. Hatalarımızdan dolayı kaybettik. Penaltı mazeret değil. Yenilginin sorumlusu benim. Kazanmayı hak ettiğimiz bir maçı kaybetmenin açıklaması yok. Takım çok etkilendi ama bundan kurtulmamız lazım." dedi.