Survivor All-Star'da önceki akşam yaşanan olaylar, Acun Ilıcalı'nın adeta çileden çıkmasına neden oldu. Nagihan ile Aleyna arasındaki gerginlik ve yaşanan kavga, konseyi tam anlamıyla kaosa sürükledi. Nagihan'ın bir diğer yarışmacıyla fiziksel teması, atmosferi iyice gererken, Acun Ilıcalı olaylara daha fazla dayanamayarak konseyi yarıda kesmişti.

Survivor Yunus Emre yarışmadan diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'da  gergin anlar! Survivor Yunus Emre Özden elenecek mi? - Magazin Haberleri

Dün devam eden konseyde ise Survivor All-Star ekibi, dün akşam yaşananların ardından toparlanma çabasındaydı. Yarıda kalan konseyde alınan kararlar ve gergin atmosferin devamı, izleyicileri meraklandırmıştı. Eleme adayı Yunus Emre oldu.

Survivor All Star 2024 29. Bölüm Tanıtımı │ 8 Şubat 2024 - Survivor

Eleme düellosu

Bu hafta düelloda kıyasıya bir mücadele yaşanacak. İki güçlü eşleşme belirlendi: Yunus Emre ve Yaman ile Mustafa Kemal ve Ersin. Geçen haftadan gelen adaylar Bozok ve Sercan ise aralarındaki mücadelede galip gelmeye çalışacaklar.

Bozok ve Sercan'ın arasındaki çetin rekabetin ardından kaybeden, bu hafta son oyuna çıkacak. Düelloda kozlarını paylaşacak olan isimler arasından çıkacak olan kaybeden adaya veda edecek.

Survivor All Star 2024 │ 29 Ocak 2024 - Survivor