Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, takımına geldiği günden bu yana hem saha içindeki performansı hem de saha dışındaki tavırlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul'un ünlü Rams Park Stadı'nda çalınan 'Aşkın Olayım' şarkısıyla coşan taraftarlar, Icardi'nin attığı golleri kutlarken, Simge Sağın da bu durumdan oldukça memnun.

Simge Sağın, dün akşam Christopher Von Deylen ile bir araya geldi. Basın mensuplarıyla sohbet eden ikiliden Sağın, Arjantinli futbolcu Icardi hakkında konuştu. Sağın, "Mauro Icardi, gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. O'na 'Yakışıklım' parçası söylenmeli zaten." dedi.

Ayta Sözeri: Erkek olmayı isterdim Ayta Sözeri: Erkek olmayı isterdim

Wanda Nara Benden Rahatzı Olmuyordur

Sağın, "Ona ne söylense az. Ona bütün şarkılar yakışır, hem başarılı hem çok karakterli biri. Eşi Wanda Nara benden rahatsız olmuyordur, tam tersine beni çok seviyordur." şeklinde konuştu.

Simge Sağın, "Aşkın Olayım" şarkısı ile Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı gollerden sonra Rams Park Stadı'nı coşturan ünlü şarkıcı oldu. Söz konusu açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Sağın, Icardi ve Nara çiftinin ilişkisi hakkında da ilginç detaylar verdi.