Medya

Şevket Çoruh ve Ozan Güven, Sibel Arna'ya konuk oldu

Türkiye'nin önde gelen tiyatrocularından Şevket Çoruh ve Ozan Güven uzun yıllara dayanan dostlukları ve kariyerleri hakkında Sibel Arna önderliğinde bir röportaj gerçekleştirdi.

Abone Ol

Hem tiyatronun hem de dizilerin tanınan, sevilen yüzü Şevket Çoruh ve Ozan Güven bu hafta Siber Arna'nın Ne Olursan Ol Rahat Ol YouTube kanalına konuk oldu. Sorulan soruları samimiyetle cevaplayan ikili keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.


Ne zaman tanıştınız sorusuna ünlü oyuncu Şevket Çoruh,

"Biz uzun süre görüşmesek bile arkadaş kalanlardanız. Ben Ozan'la tanıştığım dönemler  Günay ile evliydim.  Aslında hepimiz ortak işlerde veya yönetmen  koltuğunda  bazı dizilerde çalışıyorduk. Yani şu gün şu saat diyebileceğim bir şey yok ama bir dönemler koloni halinde yaşadığımız zamanlar oldu."


Çok sık kavga ediyoruz

"Biz birbirimize çok zor darılır ama çok sık ve büyük kavgalar ederiz. Neden kavga ediyoruz sorusuna da gelince, biz bir disiplin üzerinden sanata bakan insanlar değiliz.  Aslında bunun da ben zenginleştirici bir şey olduğunu düşünüyorum. Ayrıca burası bir tiyatro sahnesi  de değil, burası Ozan Güven'in, Günay Karacaoğlu'nun, Caner Güler'in, yönetmenimiz Emrah Eren'in kısaca burada bulunan herkesin sanatını özgürce ortaya koyabileceği bir yer. Ama bunlar bazen bu kadar kolay olamayabiliyor. Yani biz masaya çalışacağımız metni koyduğumuzda onun biçimsel olarak  nasıl kullanılacağı veya seyirciye nasıl ulaşması gerektiği  konusunda kavgalarımız oluyor. Bir de Ozan çok inatçı o yüzden zorlanıyoruz." dedi.

Her şeyin yedeğini bulabilirsiniz ama Ozan Güven'in asla

Şevket Çoruh yakın arkadaşı Ozan Güven hakkında,

"Onun varlığı çok kıymetli asla sıradan ve yapay bir dostluğumuz yok. Her şeyin yedeğini bulabilirsiniz ama Ozan Güven'in asla bulamazsınız" dedi.