Ortaç, İstinye'deki evinden çıkarken görüntülendi ve basının sorularını yanıtladı. Konuyla ilgili olarak, "Hatırlamıyorum ki. Çok alkollüydüm. İlaç da kullanıyorum ben. İlacın üstüne de alkol alınca kötü olmuşum. İntihar etmişim yani. Sosyal medyamı zaten kapatmışlar. Kalıcı olarak kapatıldı yazıyor TikTok hesabımda. Herkes ne yaptın sen diyor. Seyrederek canımı sıkmak istemiyorum. Özür dilerim ondan da. Hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi.

Serdar Ortaç küfürler yağdırdı! Serdar Ortaç küfürler yağdırdı!

En Güzel 14 Şubat Eski Karımlaydı

14 Şubat hakkında da konuşan Serdar Ortaç, "İnsanlar eğlensin. Ben de eğleniyorum. Aşkı da buldum, bulmadım. Çağla'yı görmedim bile biraz orada konuştuk. Henüz yan yana gelmedik. Tiktok hesabım da kapatıldı şimdi. Ulaşabileceğim başka bir yer de yok. Numarasını almadım. Konuşmuyoruz şu an kısmet" şeklinde konuştu.

İstanbul'da Lara Fabian rüzgarı esti! İstanbul'da Lara Fabian rüzgarı esti!

Muhabirlerin, "14 Şubat denince aklınıza ne geliyor?" sorusuna yanıt veren Ortaç, "Eski ilişkilerim geliyor. Eski karım geliyor aklıma. En güzel 14 Şubat da eski karımlaydı. Şimdi bilmiyorum nerde ne yapıyor" diyerek aracına bindi ve oradan ayrıldı.