Başak Dizer'den oğlu Kurt Efe'yle yeni pozlar Başak Dizer'den oğlu Kurt Efe'yle yeni pozlar

Dünyaca ünlü şarkıcı Lara Fabian, müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatmak üzere 25 Nisan 2024'te sahne aldı. Kariyerine genç yaşta başlayan Belçika-İtalyan kökenli Lara Fabian, güçlü vokali ve etkileyici sahne performansıyla dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip. Yirmiden fazla dilde şarkı söyleyen sanatçı, milyonlarca satan albümlerinin yanı sıra birçok uluslararası ödülün de sahibi.

İstanbul'da Lara Fabian rüzgarı esti!

Konser boyunca sık sık ayakta alkışlanan sanatçı, Türk izleyicisinin içten duygularla coşkulu bir şekilde karşıladığını ifade etti. İstanbul'da özel ve özenli bir şekilde ağırlanmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirten Fabian, Türk hayranlarıyla tekrar buluşmaktan büyük keyif aldığını dile getirdi. Klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra sahnede yeni şarkılarına da yer verdi ve gecenin kapanışını adeta bir kült haline gelmiş "Je t'aime" ile yaptı.

İstanbul'da Lara Fabian rüzgarı esti!

Fabian'ın kariyeri, pop, rock ve klasik müziği birleştiren benzersiz bir müzikal zenginlikle dikkat çekiyor. "Adagio", "Je t'aime", "I Will Love Again" ve "Love by Grace" gibi hit şarkıları dünya listelerinde benzersiz başarıları da beraberinde getirdi. Lara Fabian, "En İyi Kadın Sanatçı", "Yılın En İyi Canlı Performansı", "Yılın En İyi Albümü" gibi prestijli ödülleri kazanırken, "Je t'aime" ile "Yılın En Popüler Şarkısı" unvanına layık görüldü. Ayrıca, "I Will Love Again" şarkısı Billboard Dans Müziği Listesi'nde tam 58 hafta boyunca 1 numarada kaldı.Türk hayranlarıyla özel bir bağ kuran Lara Fabian, İstanbul'da yine unutulmaz bir geceye imza attı.