Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, “Serbest Vuruş” adlı YouTube programına konuk oldu ve kumar ve alkol bağımlılığını bıraktığını açıkladı. Ortaç, yaşadığı maddi kayıplardan bahsederek, "Para bitti. Bütün kazancımı yedim. Sonra baktım ki 30-40 sene bir lira kazanılmıyor bu işten. İnsan sadece mesleğinden, çalıştığı işten kazanabiliyor. Para bitti, kumar beni bıraktı. Bir evin olsun, ailen olsun yeter" ifadelerini kullandı.

Ünlü popçu, "Kumarda ne kadar kaybettin?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Çok çok. Rakam veremem, bugünün parasıyla aynı olmaz. 10-15 tane ev gitti. Her yerde ev vardı. Ali Sami Yen Stadı’nın yanında 10-11 katlı gökdelenim vardı. Rakam bulamıyorum, dünya gitti! Bir oturduğum ev kaldı, bunun da borçları var. Olsun, sağlığım gitti, o gelsin. Eşeklik mi, büyük eşek oğlu eşeklik. Büyük hata!"

Sorunumuz zalim İsrail ve zulmüyle Sorunumuz zalim İsrail ve zulmüyle

"Ölene kadar pişman olacağım"

Serdar Ortaç, 1999 yılındaki bir ödül gecesinde Kürtçe şarkı söylemek istediği için protesto edilen Ahmet Kaya ile ilgili de pişmanlıklarını dile getirdi. O gece sahnede olan Ortaç, "Ben sahnedeydim, çatal fırlatmadım. Ama çatal atanlar oldu maalesef. Sahnede olduğum için günah keçisi ben oldum. Ölene kadar da pişman olacağım, kendimi affetmeyeceğim. Annem Urfalı, babam Kastamonulu. Ben doğu düşmanı olsam, anama düşman olurum önce. Cahillikti, çatal benim kafama da geldi" dedi.

Editör: Elif Erbay