Yıldız Tilbeyi böyle görmediniz! Yıldız Tilbeyi böyle görmediniz!

24 yaşındaki Melisa Döngel, son dönemde "Sen Çal Kapımı", "Aşk Mantık İntikam" ve "Aşk Taktikleri" gibi projelerle ekranlarda boy gösterirken, aşk hayatıyla da tekrar gündeme oturdu. Ünlü oyuncunun, 51 yaşındaki eski sevgilisi Sergen Yalçın'la ilişkisinin yeniden başladığı iddia ediliyor.

Melisa Döngel 4

Geçtiğimiz yaz Çeşme'de yakınlaşan ve tatil yapan ikilinin ilişkisinin yeniden alevlendiği iddiaları sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Melisa Döngel 2

Haberlere göre, ilişkilerini sadece yakın çevrelerine açıklamış olan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile Melisa Döngel, görüşmelerini gizli tutmak için gözlerden uzak mekanları tercih ediyorlar. Yalçın'ın takımının maç veya idmanı olmadığı günlerde, İstanbul'a günübirlik gelerek Döngel'le buluştuğu belirtiliyor.

Sergen Yalçın

Melisa Döngel'in geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da Sergen Yalçın'la yakınlaştığı iddia edilmişti. İkilinin ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve tatil boyunca birlikte vakit geçirdikleri konuşulmuştu. Ancak, aralarındaki yaş farkı da dikkat çekiyor, çünkü ikisi arasında 27 yaşlık bir fark bulunuyor.