21 Gram, Oyun, Milk ve Suç Çetesi gibi yapımlarla tanınan usta oyuncu Sean Penn, pop müziğin ikonik ismi Madonna ile 1985 yılında evlenmişti. Ünlü çift 1989 yılında ise boşanma kararı almıştı. 63 yaşındaki oyuncu, New York Times'a verdiği röportajda şiddet iddiaları hakkında konuştu. Oyuncu, Madonna polisi arayıp evdeki silahlar konusunda endişeli olduğu için bir gün evine çok sayıda polis ve SWAT ekibinin baskın yaptığını söyledi. Penn "Ona 'Dışarı gelmiyorum, kahvaltımı bitereceğim' dedim. Sonra bir anda camlar kırılmaya başladı ve içeri daldılar. Beni de kelepçelediler" dedi.

Sürpriz yakınlaşma: Doğukan Güngör,  Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile yakalandı Sürpriz yakınlaşma: Doğukan Güngör, Survivor Aleyna Kalaycıoğlu ile yakalandı

Sevdiğim biri

Madonna için "sevdiğim biri" ifadesini kullanan oyuncu şiddet iddialarını yalanladı. Oyuncu Madonna'nın ardından oyuncu Robin Wright ile evlenmişti. İki çocuğu olan çift daha sonra boşandı. İki evliliğini karşılaştıran yıldız,

"Boşanmadan sonra eğer işin içinde çocuklar yoksa arkadaşlığı onarmanın çok daha hızlı olduğunu anladım Robin ve benim epey zamanımızı aldı. Çok fazla drama vardı. İşin içinde çocuklar varsa tamir etmek çok daha önemli ama kolay da değildi" ifadelerini kullandı.

Madonna Sean Penn
Evlenmektense bir trenin altında kalmayı tercih ederim

İki evlilik yapan Sean Penn evlilik hakkında şunları söyledi;

"Tamamen pişman olduğum bir evlilik değildi. Tecrübem genel anlamda olumluydu. Bu evlilikten iki çocuğum oldu" demişti. 64 yaşındaki ikon, ikinci evliliğinin ardından David Letterman’a verdiği bir röportajda “Tekrar evlenmektense bir trenin altında kalmayı tercih ederim” demişti.
 

Editör: Elif Garip