Dışişleri bakanlığından İsrail'e tepki Dışişleri bakanlığından İsrail'e tepki

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci iddiasında olan Rasim Ozan Kütahyalı, dün akşam katıldığı canlı yayın programında yaptığı konuşma ile gündeme oturdu.

Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan'ın hapis cezası düşürüldü Boşnaklara hakaret eden Rasim Ozan'ın hapis cezası düşürüldü

31 Mart seçimlerine ilişkin değerlendirmelerinde bulurken İmamoğlu'na 'Şerefsizlik yapıyor' diyen Kütahyalı'nın sözleri şu şekilde:

"Her türlü şerefsizliği..."

“Ekrem İmamoğlu, görüyorsun Kürtlerdeki değişikliği. Kürtlerin sırtına basarak kazanamayacağını görüyorsun. Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için. Bak bugün tweet atım CHP’li delegelere rüşvet vermeye benzemez bu işler. CHP’li delegelere rüşvet verdin devlet karışmıyor, ben bildiğini biliyorum raporunu okudum. İlgili devlet kurumunun CHP’li delegelere nasıl rüşvet dağıttığının raporunu okudum, okuduğum gün söyledim. Devletten de korkmam gider açıklarım. Adam tutmaya adam kullanma yaparsan kazansan da elinde kalır!”