Magazin

Müjde Ar kalp ameliyatı oldu! Ünlü oyuncudan korkutan açıklama: "Damarlar yüzde 95 tıkalıydı"

Türk Sineması'nın efsane oyuncusu Müjde Ar, kalp ameliyatı oldu. Ah Güzel İstanbul, Fahriye Abla, Eğreti Gelin, Ağır Roman ve Komser Şekspir gibi birçok filmde rol alan ünlü isim, hayranlarını korkutan bir açıklamada bulundu. "Damarlar yüzde 95 tıkalıydı, iki damar 2 saatlik operasyonla açıldı" ifadelerini kullanan Ar, sağlığı hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Abone Ol

Müjde Ar, gazeteci Olcay Ünal Sert'e yaptığı açıklamada, 1 ay önce İstanbul'da kapalı kalp ameliyatı geçirdiğini belirtti. Başarılı oyuncu, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı: "Çok ani oldu ameliyat. Yüzde 95 tıkalıydı damarlar. İki damar 2 saatlik operasyonla açıldı. Ben ne sigara içerim ne alkol kullanırım. Diyabete bağlı olarak gelişmiş... Tip 2 diyabetim. Ercan (Karakaş) check-up'a gitmişken ben de halsizliğimi dile getirince tetkikler sonucu ortaya çıktı ve çok çabuk müdahale edildi..."

Sağlık durumu iyi

Sağlık durumunun şu an iyi olduğunu belirten Müjde Ar, Almanya'dan yeni döndüklerini ve eylül ayında eşi Ercan Karakaş ile Bodrum'a tatile gideceklerini söyledi. Ameliyat sürecinde ve sonrasında kendisine destek olanlara teşekkür eden Ar, hayranlarına da sağlık kontrollerini ihmal etmemeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Hayranlarından destek mesajları

Müjde Ar'ın açıklamaları sonrası hayranlarından ve sanat camiasından birçok destek mesajı geldi. Sosyal medyada ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerini ileten hayranları, sağlığına kavuşmuş olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.