Magazin

Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan aşkı sona erdi

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Kendisinden 40 yaş küçük olan sevgilisi Gülseren Ceylan ile yaşadığı aşk  takip edilirken, çiftin ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı. Gülseren Ceylan, sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Abone Ol

Gülseren Ceylan, ayrılık kararını şu ifadelerle duyurdu: "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberler yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız. Anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha çok zarar vermeden yollarımızı ayırdık." Ceylan, sözlerine teşekkür ederek devam etti: "Bu süreçte göstereceğiniz hassasiyet için teşekkür ederim. Artık hayatıma kaldığım yerden kaossuz, mutlu ve pozitif bir şekilde devam etmek istiyorum."

Aşkları Çok Konuşulmuştu

Mehmet Ali Erbil, genç sevgilisi Gülseren Ceylan'a daha önce evlilik teklifinde bulunmuş ve bu teklif magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Erbil'in, bu ilişki nedeniyle ailesiyle karşı karşıya geldiği de iddialar arasındaydı. Teklifin ardından bir süre ayrı kalan çift, yeniden bir araya gelerek dini nikah kıymıştı. Ancak bu sefer ilişkilerini daha fazla sürdüremeyen ikili, yollarını kesin olarak ayırma kararı aldı.