Kıran kırana bir mücadelenin yaşanacağı MasterChef Türkiye'de şef adayları şampiyonluk kupasını kazanmak için tezgah başına geçmeye başladı. Hayalleri ve hedefleri uğruna Türkiye’nin ve dünyanın birçok yerinden gelen yarışmacı adayları MasterChef önlüğünü almak yarışıyor.

Emir Aydoymuş Masterchef

Emir Aydoymuş

Yarışmaya İstanbul'dan katılan  Emir Aydoymuş, 23 yaşında ve sekiz yıldır mutfakta çalışıyor. Hızı ve cesareti konusunda şeflerden övgü dolu sözler alan Aydoymuş, üç evet alarak şampiyonluk kupasına bir adım yaklaştı. 

Sema Palaz Masterchef

Sema Palaz

Yarışmaya Ankara'dan katılan Sema Palaz, aslen Ağrı'lı ve iki çocuk annesi. Enerjik ve neşeli halleriyle yarışmaya renk katan genç isim şeflere Kayseri Yağlaması tabağı hazırladı. Danilo ve Somer şeften evet alarak ikinci tura geçen Sema Palaz  kendini geliştireceğinin sözünü verdi. 

Dünya Güzellerim Tatilde 4 Temmuz'da başlıyor Dünya Güzellerim Tatilde 4 Temmuz'da başlıyor

Çiğdem Demirbek Masterchef

Çiğdem Demirbek

Yarışmaya Kocaeli'nden katılan Çiğdem Demirbek, 55 yaşında ve emekli ev hanımı. Şeflere çiğ börek yapan yarışmacı üç evet alarak sonraki tura geçti.

Şirin Sadegzade Masterchef

Şirin Sadegzade

Yarışmaya ikinci kez katılan Şirin Sadegzade, 25 yaşında ve aslen İran'lı. Yemeğinin adını 777 koyan genç yarışmacı şeflere Patates Dolması hazırladı. Hazırladığı tabağı şeflerin beğenisine sunan neşeli isim, üç evetle MasterChef yolculuğunu başlatmış oldu. 

Semihcan Temiz Masterchef

Semihcan Temiz

Yedi yıldır mutfakta olan Semihcan Temiz, aslen Mersin'li ve 26 yaşında. Hayat hikayesiyle şefleri duygulandıran genç yarışmacı hazırladığı tabakla çok beğenildi ve üç evet alarak MasterChef yolcuğuna başladı.