Bilim ve Teknoloji

'League Of Legends' dövüş oyunu ne zaman çıkıyor?

Abone Ol

İsim, Riot'un diğer oyunları kadar akılda kalıcı değil, ancak oyunun, rakiplerinizi nakavt etmeye yönelik bir takım dövüşü oyunu olduğu göz önüne alındığında mantıklı geliyor. Faydalı bir şekilde, 2XKO'nun resmi X hesabı ismin "nasıl yazıldığını" açıkladı.

İsim değişikliği, 2XKO'da oynanabilecek League of Legends şampiyonlarının yer aldığı, oynanışları gösteren yeni bir fragmanda duyuruldu.

2XKO, Riot'un 2016 yılında Radiant Entertainment'ı satın almasından bu yana yıllardır geliştirilme aşamasındaydı. Oyun, Street Fighter'a benzer bir takım dövüş oyunudur, ancak bilinen League of Legends şampiyonları ile oynanacak.

FORBES SENİN İÇİN İNCELENDİ

2XKO'nun 2025'te piyasaya sürülmesi bekleniyor, ancak bu yıl, Nisan ayı sonlarında EVO Japonya da dahil olmak üzere birçok dövüş oyunu etkinliğinde gösterilecek. Riot, bu yılın sonuna doğru bazı sınırlı beta testleri yapmaya başlayacak.

Şu ana kadar gördüğümüz kadarıyla 2XKO harika görünüyor ve gerçekten de şampiyonların tasarımlarına ve yeteneklerine sadık kalıyor. Ancak her dövüş oyununda olduğu gibi, uygulamalı olarak oynamadan ve oynamanın nasıl bir his olduğunu görmeden karar vermek doğru olmaz. Önümüzdeki aylarda 2XKO'nun çıkış tarihi hakkında bilgi de dahil olmak üzere daha fazla bilginin gelmesi bekleniyor.

Project L'nin artık özel bir isme sahip olmasıyla birlikte Riot Games'te gizemli bir proje daha ortaya çıkıyor. Artık en büyük gizem, yıllar önce tanıtılan ancak henüz tam anlamıyla duyurulmayan izometrik aksiyon RPG'si Project F'dir. 

Bazıları bunun aynı zamanda Riot'un üzerinde çalıştığı bilinen uzun süredir söylentilere konu olan MMO olduğuna inanıyor. Ancak bu yılın başlarında Riot Games'te yaşanan ciddi işten çıkarmalar nedeniyle Project F'nin ve geliştirilmekte olan diğer oyunların durumu bilinmiyor.

Kaynak: Forbes
Çeviri: Elif Erbay