Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024 Survivor eleme adayı kim oldu? 18 Mayıs 2024

Yusuf Güney, Katarsis'e konuk oldu ve açıklamalarıyla dikkat çekti. Yusuf Güney: "6'lı masada ben de vardım,  oradaydım." demesiyle adeta kan dondurdu. Kariyerinde yükselmeye giderken birden kendine dönmek isteyen Güney, önceden beri hislerinin çok kuvvetli olduğunu dile getirdi ve bunun için bir şeyler yapmak istediğini söyledi.

Hepimizin gözünde bir perde vardır ve bizler birer işçi arılarıydık ve ben o perdeyi kaldırdım, uyanışı keşfettim diyen Güney, sözleriyle bomba etkisi yaratmaya devam etti. 

Yusuf Güney, astral seyahati o anda bedenden ayrldığını hissediyorsun diyerek tanımladı. Aynı zaman döngüsünün içinde yaşıyorsun ve sen sınırlama yaşamadan her yere gidebiliyorsun diyerek detaylandırdı. Kendisini ışık hüzmesine benzeten Güney, asla kimsenin özeline giremezsin diye de uyarı yapılıyor dedi.  Ayinlere katılan Yusuf Güney, bunun tasavvuf yönü de varmış dedi. 

Yer yerinden oynayacak dedim

Rüyamda gördüm, çok fena yıkım olacak dedim ve iki gün sonra deprem oldu diye dehşetle anlatan Yusuf Güney, hislerinin çok kuvvetli olduğunu söyledi.  5 yaşındaki heyelan travmasını da bir deneyim döngü oarak gördüğünü aktardı.