Yaşayan Nostradamus'tan yeni kehanetler Yaşayan Nostradamus'tan yeni kehanetler

Geçtiğimiz mart ayında beyninde pıhtı atması sonucu fenalaşan Kadir İnanır, acil olarak hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı. Tedavi sürecinin başında kısa bir süre entübe edilen sanatçı, 4 ay süren yoğun bakım sürecinin ardından normal odaya alınmış ve taburcu edilmişti. Ancak, temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yeniden yoğun bakıma alınmıştı.

Koç Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisi devam eden Kadir İnanır’ın sağlık durumunu açıklayan Jülide Kural, sanatçının son bir haftadır yürüyüşlere çıktığını ve hem hastane yemekleri hem de ev yemeklerini tükettiğini belirtti. Kural, tedavi sürecinde olumsuz bir gelişme yaşanmadığını vurgulayarak, "İyileşme sürecinde sabırlı olmak gerekiyor. Şu ana kadar herhangi bir olumsuz gelişme yaşamadık. Son bir haftadır İnanır’ı sık sık bahçeye çıkarıp yürüyüşler yapmasını sağlıyoruz. Doktorları da fizik tedavi sürecinin olumlu ilerlediğini söylüyor. Sevdiği ev yemekleri de yapılarak getiriliyor. Karadeniz yemeklerini daha çok seviyor. Bu süreçte biraz kilo kaybetti ancak iştahı yerinde. Ayrıca futbolu ve ülke gündemini yakından takip ediyor" şeklinde konuştu.

Kadir İnanır’ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden hayranları, sanatçının sağlığına kavuşması için dualarını eksik etmiyor.

Editör: Elif Erbay