Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Din Görevlileri Mezuniyet töreninde konuştu. Erdoğan: "Şeriata düşmanlık, esasında dinin kendisine husumettir. İnanıp inanmamak, yaşayıp yaşamamak elbette bir tercih meselesidir ama dinin emirlerine dil uzatmak başka bir meseledir." dedi.

Erdoğan Diyanet Akademisi Mezuniyet Töreni

AK Parti İBB adayı Murat Kurum, anketlerle ilgili "Biz adaylıktan sonra bir anket yaptık. 1,5 puan öndeyiz ve bu CHP'nin yaptığı ankette de böyle" açıklamasında bulundu.

Ak Parti İbb Adayı Murat Kurum Cnn Türk'te Soruları Yanıtlayacak

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2023 yılında düzenlenen Kafes operasyonları kapsamında 420 organize suç çetesinin çökertildiğini açıkladı.

Ali Yerlikaya Duyurdu

İstanbul'da bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybeden "Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak bilinen Ramazan Pişkin'in katil zanlısı yakalandı. 

Ramazan Hocanın Katil Znlısi

İstanbul Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, Ocak ayında İstanbul'da perakende fiyatlar aylık yüzde 6,72, yıllık bazda ise yüzde 76,17 artış gösterdi.

Istanbul Enflasyon Oranı Açıklandı

Uzayda son saatler! Alper Gezeravcı dönüyor! Türkiye'nin insanlı ilk uzay serüveninde son saatlerine yaklaşıldı. Gezeravcı'nın 2 Şubat'ta Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan ayrılması bekleniyor.

Alper Gezeravcı, Astronotluğun Şifrelerini Gebzeli Öğrencilerle Paylaştı

Riyad'da oynanması planlanan ancak çıkan kriz nedeniyle ertelenen Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan cephesinden yeni bir hamle geldi. Suudi yetkililer, ödenen paranın geri iadesi için TFF'ye mektup gönderdi.

Super Kupa Galatasaray Fenerbahce Aa 2163198