İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yakın koruması Haydar İnanır, önceki gece evinde silahıyla intihar etti. İnanır, Tugay'ın Karşıyaka Belediye Başkanlığı görevinden bu yana korumalığını yapıyordu.

Olay, saat 03.00 sıralarında Goncalar Mahallesi 6007 Sokak'taki bir evde meydana geldi. Tugay'ın yakın çalışma arkadaşı Haydar İnanır'ın evinden silah sesi duyuldu. Komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis, İnanır'ı yatak odasında başından tabancayla vurulmuş halde yerde kanlar içinde yatarken buldu.

Haydar İnanır dün son yolculuğuna uğurlandı. Başkan Tugay, "Değerli çalışma arkadaşım Haydar İnanır'ı Örnekköy Cemevi'nden ebedi yolculuğuna uğurladık. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli eşi, ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum" paylaşımıyla üzüntüsünü dile getirdi.

Karşıyaka Belediye Meclisi'nde tartışma: Bir daha bu kapıdan içeri girmeyin Karşıyaka Belediye Meclisi'nde tartışma: Bir daha bu kapıdan içeri girmeyin

İzmir BŞB'den açıklama

İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çalışma arkadaşımız Haydar İnanır’ı çok genç yaşında, beklenmedik bir şekilde kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi bugün ikindi vakti Örnekköy Cemevi’nden kaldırılacaktır. İzmir Büyükşehir Belediyesi ailesi olarak sevgili arkadaşımız Haydar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine, dostlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi.

Resim

Resim

Editör: Kemal Ilıkkan