Bakan Bayraktar'dan Akkuyu müjdesi: Yüzde 90 seviyesinde Bakan Bayraktar'dan Akkuyu müjdesi: Yüzde 90 seviyesinde

İYİ Parti, son olarak teşkilatlarında en kritik isim olan genel başkan adayı Koray Aydın’ın ayrılmasıyla sonuçlanan sürecin yaralarını sarmaya çalışıyor. 
Aydın’ın ayrılmasıyla beraber, TBMM’deki grubu 34 milletvekiline düşen İYİ Parti, motivasyon için Afyonkarahisar’da moral kampı düzenliyor. 13-14 Temmuz tarihinde basına açık olarak gerçekleşecek istişare kampında, yerel seçimlerin değerlendirmesi, parti içi gelişmeler, teşkilat yapılanmasındaki aksaklıklar ve partinin olası erken seçim için yol haritası belirlenecek. İstişare kampına, Başkanlık Divanı, GİK ve MDK üyeleri ile milletvekilleri katılacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, kampın açılış konuşmasını yapacak. Kampta, Mali İşler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı, Uluslararası İlişkiler Başkanlığı, Milli Güvenlik ve Göç Politikaları Başkanlığı, Medya Tanıtım Başkanlığı sunumlar gerçekleştirecek. 
Kampa katılan İYİ Parti yetkilileri, 13 Temmuz akşamı Afyonkarahisar'da esnaf ziyareti gerçekleştirilecek. Ayrıca, Çay Belediye Başkanlığı ziyaret edilerek, Vişne ve Eber Sarısı Festivali'ne katılacaklar. Genel Başkan Dervişoğlu'nun kapanış konuşmasının ardından istişare kampı sonlanacak.