Yaşayan Nostradamus'tan yeni kehanetler Yaşayan Nostradamus'tan yeni kehanetler

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses bugün ameliyat olacak. Dün akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde konser veren İbrahim Tatlıses, kalp kapakçığı ameliyatı olacağını sevenlerine duyurdu.

Ibrahim Tatlıses Ameliyat Olacak

Sahnede gözyaşlarına boğulan 72 yaşındaki sanatçı "Hakkınızı helal edin, dularınızı eksik etmeyin" dedi.


Öte yandan son zamanlarda kızı Dilan Çıtak'la magazin gündemine gelen Tatlıses, konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı psikolojik baskı gördüm paylaşımla kafaları karıştırdı. Çıtak'ın gündem olan sözleri sonrası Tatlıses'in kızını silmesi ve İdo'nun yayınladığı kare dikkat çekti.

Dilan Çıtak Babası Hakkında Yaptığı Paylaşım
Çıtak, paylaşımında

"Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım" ifadelerini kullandı.

Ameliyatı başarıyla gerçekleşti

Ünlü  türkücü İbrahim Tatlıses'in ameliyatının yaklaşık 2,5 saat sürdüğü bilgisi paylaşıldı. Başarılı  ameliyatın ardından Tatlıses, tedbir amaçlı yoğun bakıma yatırıldı. Usta sanatçıyı bu zor sürecinde yeni barıştığı oğlu Ahmet Tatlıses, İdo Tatlıses, kızı Melek Zübeyde ile en küçük çocuğu Elif Ada yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımda babasından şiddet gördüğünü ileri süren şarkıcı Dilan Çıtak Tatlıses ise hastaneye gelmedi.
 

Editör: Haber Merkezi