Dekuk Şelalesi'ne ne oldu? Yüzyıllık şelaleyi tahrip eden firmanın faaliyetleri durduruldu Dekuk Şelalesi'ne ne oldu? Yüzyıllık şelaleyi tahrip eden firmanın faaliyetleri durduruldu

Antalya'nın Kepez ilçesinde sabah saatlerinde yaşanan olay, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi. Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın 2. katında, bakıcısının ulaşamadığı ve balkonda hareketsiz yatan 90 yaşındaki Mehmet Ü., ekiplerin müdahalesiyle uyandırıldı.

Olay, saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Mehmet Ü.'nün bakıcısı, sabah saatlerinde eve geldiğinde kapının içeriden kilitli olduğunu fark etti. Kapıyı açmak için komşulardan yardım isteyen bakıcı, balkonda hareketsiz halde yatan Mehmet Ü.'yü gördü. Yaşlı adamdan tepki alamayan bakıcı ve komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, merdivenli araçla balkonuna çıkarak dairenin kapısını açtı. İçeri giren sağlık ekipleri, Mehmet Ü.'nün hayatta olduğunu ve aslında uyuduğunu belirledi. Güçlükle uyandırılan Mehmet Ü., ekipleri karşısında şaşkınlık yaşadı. Kronik rahatsızlığı olduğu öğrenilen yaşlı adam, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Ekiplerin hızlı müdahalesi sayesinde yaşlı adamın sağlık durumu kontrol altına alındı ve herhangi bir tehlike yaşanmadı.

Editör: Elif Erbay