25 Eylül 2024 günü hangi yollar kapalı olacak? Bugün hangi yollarda çalışma olacak, hangi yollar tek şeride düşecek, hangi yollar tamamen trafiğe kapalı olacak?  Karayolları Genel Müdürlüğü yol durum raporunda tek tek belirtti.

Ulaşımın aksamaması ve trafikte uzun kuyrukların oluşmaması için sürücülerin yol durumlarını inceleyip öyle yola çıkması konusunda uyarılarda bulunuluyor.

Kuş gözlemcileri ve doğaseverler için unutulmaz bir deneyim Kuş gözlemcileri ve doğaseverler için unutulmaz bir deneyim

Yol Durum Raporu

  • FSM Köprüsü üzerinde kediyolu söküm çalışmalarına 24.09.2024 Salı günü saat 22:00'da başlanılacaktır. Çalışmalar (Cuma ve Pazar günleri hariç) her gün 22:00-06:00 saatleri arasında yapılacak olup, Edirne istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılacaktır.
  • İzmir Çevre Otoyolunun, Bornova Viyadüğü-İzeltaş Köprüsü arası gidiş-geliş istikameti orta refüjde bulunan çift konsol aydınlatma direklerinin demontaj-montaj çalışmaları nedeniyle 23.09.2024-07.10.2024 tarihleri ve 23:00-05:00 saatleri arasında her iki istikamette sol ve orta şeritler trafiğe kapatılacak olup ulaşım sağ şeritlerden sağlanmaktadır. (direk sökümü yapılacağı zaman trafik akışı anlık olarak durdurulacaktır.)
  • Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı Kesimi 20-22.km.leri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır. (1 şerit İstanbul, 2 şerit Ankara istikametine çalışmaktadır.)
  • TAG Otoyolunun Gaziantep Batı-Gaziantep Narlı Kavşağı 1-5.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti bant aktarımı yapılmış olup ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Samsun-Ankara yolunun 34-40.km.leri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Taşköprü-Hanönü-Boyabat yolunun 27-39.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle yolu kullanacak sürücülerin dikkatli seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.
  • Söğüt-Korkuteli yolunun 11-33.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
  • Arpalı-Salmankaş ayrım Bayburt-Gümüşhane il sınırı yolunun 8. km. sinde bulunan Şehit Hamit Şahin tünelinin bölünmüş yolun her iki yönündeki tüplerinde yapılacak olan elektrik, elektronik sistemleri bakım onarım çalışması nedeniyle 25.09.2024 günü, 08:00-17:00 saatleri arasında ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
  • Şarkışla-Altınyayla-Ulaş yolunun 40-45.km.leri arasında asfalt sathi kaplama çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir..
Editör: Uğur Kaçar