Türk Escobar'ı olarak biliniyordu... Urfi Çetinkaya kimdir, nerelidir, hangi cezaevinde kalıyordu? Türk Escobar'ı olarak biliniyordu... Urfi Çetinkaya kimdir, nerelidir, hangi cezaevinde kalıyordu?

Hande Yener, sahneye çıkar çıkmaz ilk şarkısını seslendirdikten sonra, playback yapan sanatçılara gönderme yaparak "Arka taraf bizi duyuyor mu? Çünkü canlı yapıyoruz ya performansı. Playback olunca her yerden duyuluyor tabi" dedi. Bu esprili yorumuyla hayranlarından büyük alkış aldı.

Konuşmasına devam eden Yener, "Çok güzel şeyler oluyor. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Sahne saatim bu saatti, yanlış anlaşılma olmasın. Vallaha sabahtan beri sizin için hazırlanıyorum" diyerek dinleyicilere sıcak bir karşılama yaptı. KÖFN'ün kendisinden önce sahne aldığını belirten Yener, sahne değişimi nedeniyle yaşanan kısa gecikmeyi de açıklığa kavuşturdu ve "Kapris bende asla, asla, asla yok. Askerim asker, askerim sizin askeriniz. Büyük bir zevkle, büyük bir keyifle" ifadelerini kullandı.

Tekirdağlı hayranlarına "Hazır mıyız coşmaya? Tekirdağ’ım benim" diyerek coşkulu bir şekilde seslenen Yener, konser boyunca şarkılarını seslendirirken hayranları da ona eşlik etti. Konserin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, Hande Yener'e festival hatırası olarak çiçek ve kiraz ikramında bulundu.

Editör: Elif Erbay