Bu kavuşum ani gelebilecek bir anda zenginlikler getirebileceği gibi Boğa burcu maddi değerleri ve toprağı temsil eder. Yani yer sarsıntıları da gözlemlenebilir. Yine de olumluya doğru yönelmeliyiz. Ani şans kapıları çoğu kişinin doğum haritasına göre farklı şekillerde gelecektir. Tabii ki bunun için Satürn ve Mars gezegenin kavuşum desteği ile sistemli, disiplinli hareket edilip amaçlara yönelen herkese ödüller gelebilir. Bu hafta iletişim ve zihin gezegenimizin hala retroda olması bizi eskilere götürebilir. Eski halledemediğimiz konularla uğraşırken, bunlarla ilgili çözümlere kavuşabilmemiz mümkün olacaktır.

BU HAFTA GENEL DURUM( 15 Nisan -21 Nisan ) 

Uranüs gezegeni elektrik ve internet sistemini de temsil ettiği için bu alanlarda ani, öngörülemeyen olaylar karşımıza çıkabilir. Elektrik çarpmalarına dikkatli olmakta fayda var. Sağlık olarak ani boyun ağrıları, boğaz ağrıları ile bu hafta çok karşılaşabiliriz. Bu kavuşum ayrıca toprak kavgalarını da çok çıkartabilir. Ülkelerin toprak kavgaları zaten ani savaşları tetikleyebilir.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan)

Koç Burcu-2

Sevgili Koç burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu para ve maddi değerlerinizle alakalı konularda çok şanslı gözükmektesiniz. Yeter ki hayallerinizi gerçekleştirmek için eylemlerinizi disiplinli bir şekilde yapın ve bu bolluk bereketten nasiplenin. Planlarınızda istediğiniz, amaçladığınız her ne konu varsa adımlarını atın. Aile veya ebeveynleriniz sizlere bu hafta iç sıkıntısı verebilir ama ilerleyen günlerde daha rahatlayıcı işler karşınıza çıkacak.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs)

Boğa Burcu-1

Sevgili Boğa burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu dış görüntünüzü etkileyecektir. Kendinizi dış dünyaya gösterirken insanları şaşırtabilirsiniz. Hayat amacınız ile ilgili bazı sürprizler karşınıza çıkarak sizi yükseltebilecek durumlar oluşabilir. Estetik konularını daha çok düşünebilir, kendinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz. Bir de kilo problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran)

Ikizler Burcu-5

Sevgili İkizler burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile iç dünyanızda ani oluşabilecek sürprizli düşüncelerle kariyerinizde bir anda parlama fırsatları bulabilirsiniz ya da toplum önünde disiplinli hareket ettiğiniz durumlarda istediğiniz konumlara gelebilirsiniz. Görünmeyen, bazen belirsiz olan yardımcı eller uzanabilir. Yurtdışı, uluslararası konular aniden karşınıza çıkabilir, ya da hayatınızla ilgili isteklerinizi gerçekleştirmek için dua ve meditasyon çalışmalarının faydalarını görebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz)

Yengeç Burcu-3

22 Nisan 28 Nisan haftalık burç yorumları 22 Nisan 28 Nisan haftalık burç yorumları

Sevgili Yengeç burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile arkadaş çevrenizde ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlıklarınızın sınandığı bir dönem diyebiliriz. Hayallerinize odaklandığınızda umutlarınızın yeşereceği fırsatlar sizi bekliyor olacaktır. Eğer umutlarınızı gerçekleştirmek istiyorsanız, kendinizi yeni eğitim konularıyla geliştirebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bazı olumsuzluklarda kendinizi hayata küsmüş olarak görmeyin, mutlaka umutlarınızı yeşertecek planlarınızı geliştirecek yardımlar gelecektir.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Aslan Burcu-3

Sevgili Aslan burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile kariyerinizde ani sıçramalar, yükselmeniz için karşınıza çıkacak olan güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeter ki krizleri çözebilecek sakinliğiniz olsun. Başkalarının paralarını yöneten kişiler bu hafta eylemlerini bilinçli yaparlarsa güzel sonuçlar alabilirler. Kredi çekip iş kurmak isteyen Aslan burçları ise çok şanslı olacaklardır.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül)

Başak Burcu-2

Sevgili Başak burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile ortaklıklar kurarak uluslararası işler veya eğitimler alabilirsiniz. Eşlerinizle beraber ani çıkabilecek yurtdışı seyahatleriniz olabilir. Uzak seyahatlerden kendinize güzel bir hayat sunabilecek imzalar ve sözleşmeler sağlayabilirsiniz. İnanç sistemlerinizle ilgili şanslı konumlar elde edebilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim)

Terazi Burcu-2

Sevgili Terazi burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile sağlık konularında uzun süredir uğraştığınız hastalıklarınızla ilgili iyi hekimler bulabilir ve tedavilerde mucizeler yaşayabilirsiniz. Cinsellik konularında ani hareketlerde bulunabilirsiniz, bu konuda dikkatli olmanız önemlidir. Kredi ve finansal bankacılık konularında ani sürprizlere hazır olun. Uzun süren mahkemelerde ve miras konularında güzel sürprizlere hazır olun.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım)

Akrep Burcu-6

Sevgili Akrep burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile ani eş adayları karşınıza çıkabilir veya ani evlilik kararları alabilirsiniz, bu konuda sürprizlerle çok karşılaşacaksınız. Ortaklıklar elde edebilir, danışmanlıklar alarak bazı kendinizle ilgili konularda açılımlar yaşayabilirsiniz. Geçmişte kalan bazı sağlık konuları yeniden karşınıza çıkabilir, bunları şifalandırabileceğiniz durumlar olabilir. Aşk hayatınızda bulunan kişiler size sürprizler yapabilir, çocuklarınızla ilgili idealleriniz gerçekleşebilir.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık)

Yay Burcu-2

Sevgili Yay burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile ev hayatınızda ortaya çıkan konuları disiplinli bir şekilde ele alır ve eyleme geçerseniz günlük koşuşturmacalarınızda ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Çalışma hayatında ortaya çıkan yoğunluklar artabilir, birdenbire birçok işle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hasta olanlar aniden şifalanabilirler ya da boğaz, boyun sağlık durumlarıyla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak)

Oğlak Burcu-7

Sevgili Oğlak burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile ani aşklar yakalayabilirsiniz veya bazı Oğlak burçları için şans oyunlarından paralar çıkabilir ya da yatırdığınız hisse senetleri ve yatırım konularında ani artışlarla maddi ferahlıklar yaşayabilirsiniz. İletişimde hayallerinize odaklanacağınız durumlar olabilir veya yeni bir taşıt alabilmek için planlar yapabilirsiniz. Ani gelecek hamilelik veya bebek sürprizlerine hazır olun.

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat)

Kova Burcu-1

Sevgili Kova burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile maddiyatınızla ilgili kararlar alırken, bazı hareketlerde bulunduğunuzda yeni bir eve olan hayaliniz gerçekleşebilir. Aniden yer değiştirebilir veya mekan değiştirebilir, bir anda güzel bir ev alma fırsatları karşınıza çıkabilir. Para konusunda disiplinli davranışlarınız sizlere fayda sağlayacaktır. Yakın çevrenizdeki kardeşler ve kuzenlerle iletişiminize dikkat ediniz.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart)

Balık Burcu-3

Sevgili Balık burçları, sizlerin bu hafta oluşan Uranüs ve Jüpiter kavuşumu ile hayatlarınıza ani güzel haberler gelebilir. Hayalini kurduğunuz taşıt araç alma fırsatları karşınıza çıkabilir, kardeşlerinizle ilgili güzel olaylar olabilir. Sizler kendinizi kısıtlamadan hareket ederseniz alacağınız sonuçlar güzel olacaktır. Maddi konularda karşılaşacağınız sıkıntılarda rahatlama olabilir.