BU HAFTA GENEL DURUM( 22 Nisan -28 Nisan ) 

Plutonik bir tutulma olacağı için hayatlarımızda bazı bitişler, kapanışlar ve dönüşümler tezahür gösterebilir. Mafya ve yeraltı dünyasıyla ilgili gizli kalmış olaylar ifşa olabilir. Bu tutulmanın yükseleni Kova burcu ile özgürlük ihtiyacımız artabilir, marjinal davranışlar sergilenebilir. Ayrıca para piyasalarında bolca hareketler gözlemlenecektir, bankacılık ve finansal konularda kısıtlanmalar ortaya çıkabilir. Kişisel hayatlarınızda bunalıma girmiş gibi hissedebilirsiniz, cinsel yönelimlerle ilgili sapkınlıklarla alakalı haberler sıkça duyulabilir. Takıntılı ruh halleri ortaya çıkabilir, Akrep büyü vs. konuları da temsil etmektedir, bunlarla ilgili objeler karşınıza çıkabilir. Ülkemizin de burcu Akrep olduğu için birebir mafyatik konular ortaya çıkabilir, bazı ülkemizle ilgili saklı kalan konular gündeme düşebilir, iğreti duyulan sapkınlıklar ortaya çıkıp haberlerde konu olabilir. Kanalizasyon ve kanallar ile ilgili sorunlar çıkabilir... Evet, biraz zor bir dolunay ve bitişlerin, vedaların olduğu bir dolunay bu haftayı etkileyecek gibi duruyor. Neler yapılabilir? Bol su ile rahatlamak mümkün olabilir, ruhunuzu dualarla rahatlatabilirsiniz. Bu dolunay her ne kadar sıkıntılı geçse de, 8 Mayıs'ta bol bereketli, şanslı bir yeni ay bizleri ferahlatacağa benziyor. Sağlık olarak boşaltım sistemleri ve cinsel organları temsil eden Akrep, bu konularda hassasiyetlik verebilir.

Yükselen ve Güneşi Koç olanlar (21 Mart - 19 Nisan):

Sevgili Koç burçları, sizleri bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile çok yoğun çalışma ortamınız olabilir. Bu hafta bol koşturmacalı bir hafta olabilir, sağlığınıza ayrıca dikkat etmeniz gerekir çünkü üstünde durmadığınız, atlayıp önemsemediğiniz bir rahatsızlığınız tamamıyla ortaya çıkıp sizi sarsabilir. İşyerinizde gizli konular ortaya dökülebilir, bazılarınız işten ayrılma isteği çoğalıp iş değiştirme kararı alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz, para kayıplarına dikkat.

Yükselen ve Güneşi Boğa olanlar (20 Nisan - 20 Mayıs):

Sevgili Boğa burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile egonuz sarsılabilir, ikili ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekebilir. İletişimde bazı hatalar yaparak eşlerinizle sorunlar yaşayabilirsiniz, ortaklık konularında dikkatli olmanız gereken bir dönemdesiniz. İlişkilerde gizli kalan konular açığa çıkabilir, sorunlar yaşayabilirsiniz. Para konularında farklı yollar deneyip aksiyonlar alabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi İkizler olanlar (21 Mayıs - 20 Haziran):

Sevgili İkizler burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile yanınızda çalıştıracağınız yardımcılar ya da çalışanlarınızla alakalı konularla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi kısıtlanmış ve yorulmuş olarak hissedebilirsiniz, bazılarınız eğitimlerinizi bitirebilir. Uluslararası işlerle ilgili kayıplar ya da uzun yolculuklarda sorunlar yaşayabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Yengeç olanlar (21 Haziran - 22 Temmuz):

Sevgili Yengeç burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile aşk yaşamınızda bazı gizlenen olaylar ortaya dökülebilir, bazı yüzleşmelerle karşılaşabilirsiniz. Çocuklarınızla daha çok ilgilenmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir, ilişkileriniz sarsılabilir. Ayrıca ani para kayıplarınız olabileceği gibi ani ameliyatlar da söz konusu olabilir, arkadaş desteği alabileceğiniz zamanlardasınız.

Yükselen ve Güneşi Aslan olanlar (23 Temmuz - 22 Ağustos):

Sevgili Aslan burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile ev yaşamı ile ilgili sorunlar çıkabilir, ufak tefek ev tamirat işleri ile uğraşabilirsiniz. Aile bireyleri ile anlaşamadığınız sorunlar çıkabilir, yöneticileriniz iş hayatında size destek verecekleri bir zaman dilimindesiniz. Ev taşınma konularınız gündeme gelebilir, ayrıntılara dikkat ediniz.

Yükselen ve Güneşi Başak olanlar (23 Ağustos - 22 Eylül):

Sevgili Başak burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile yakın çevrenizde bulunan kişilerle ilgili konular gündeme gelebilir. Kardeşleriniz, kuzenleriniz ile ilgili bazı gizlenmiş olaylar açığa çıkabilir, tartışmalar ve küslükler yaşayabilirsiniz. İletişimde sorunlar yaşamamak için gergin olmamaya dikkat ediniz, bazı Başak burçları taşıtlarını satmaya ya da değiştirmeye karar verebilirler. Trafikte de sakin olmanız gereken bir dönemdesiniz. İş hayatınızda köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Terazi olanlar (23 Eylül - 22 Ekim):

Sevgili Terazi burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile maddi konular ile karşılaşacağınız bazı sorunlarınız gündeme gelebilir. Mali durumunuzda bulunan açıkları gözden geçirebilir, bu konuda neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Geçmiş zamanlardan kalan alacaklarınız da süpriz bir şekilde gelebilir, konfor alanınızda değişiklikler olabilir. Çocuklarınız bazı konularda size engeller getirebilir, yakın çevrenizden alabileceğiniz destekler sizi rahatlatabilir.

Yükselen ve Güneşi Akrep olanlar (23 Ekim - 21 Kasım):

Sevgili Akrep burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile kişisel alanınızda kopmanız gereken istekleriniz olabilir, imajınızı ciddi bir şekilde değiştirmek isteyebilirsiniz. Bu dolunay sizin burcunuzda gerçekleştiği için sizi direkt etkileyecek ve bitirmeniz gereken konular karşınıza çıkacaktır. Süpriz evlilik ve ilişki teklifleri gelebilir.

Yükselen ve Güneşi Yay olanlar (22 Kasım - 21 Aralık):

Sevgili Yay burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile bilinçaltınıza attığınız birçok konu su yüzüne çıkabilir ve sizi sıkıntıya sokan bu konularla yüzleşip şifalandırmak için çeşitli yollar bulabilirsiniz. Aşk hayatınızda eski günleri yakalama fırsatı ile karşılaşabilirsiniz ya da eski sevgili karşılaşmaları yaşayabilirsiniz. Arkınızdan dönen olaylar ya da gizli düşmanlar ortaya çıkabilir.

Yükselen ve Güneşi Oğlak olanlar (22 Aralık - 19 Ocak):

Sevgili Oğlak burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile arkadaşlık ve sosyal ortamınızda işlevini kaybetmiş kişileri hayatınızdan çıkartabilirsiniz, bazı arkadaşlarınızın gerçek yüzlerini görebilirsiniz. Ekip arkadaşlarınız ile kopma noktasına gelebilirsiniz, maaş artışları istekleriniz aydınlanabilir, maddi konularda ani değişiklikler ile karşılaşabilirsiniz.

Günlük burç yorumları (26 Nisan 2024) Günlük burç yorumları (26 Nisan 2024)

Yükselen ve Güneşi Kova olanlar (20 Ocak - 18 Şubat):

Sevgili Kova burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile kariyer hayatınızda gözden kaçırdığınız konular ile karşılaşabilir, bunları düzeltmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz ya da toplum önünde sakladığınız gizli olaylar ortaya dökülebilir. Aile bireyleri ile alakalı güzel sürpriz haberler alabilirsiniz, eski çevreniz ile yeniden iletişime geçerek kendi işinize yarayacak durumlar ile karşılaşabilirsiniz.

Yükselen ve Güneşi Balık olanlar (19 Şubat - 20 Mart):

Sevgili Balık burçları, sizlerin bu hafta Akrep burcundaki dolunay ile uzak yolculuklar ile ilgili konular aydınlanabilir ya da uzağa taşınma isteğiniz yoğunlaşabilir. Bazı Balık burçları aldıkları eğitimleri bitirmek isteyebilirler, inançlarınızla alakalı fark etmediğiniz bazı görüşleri bulabilir kendinizi aydınlatabilirsiniz. Mali konularda eski yaptığınız işleri gözden geçirebilirsiniz, kardeşlerinizden gelecek güzel haberler olabilir.