Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde Seyran Korhan karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, gerek oyunculuk performansı gerek sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Güzelliğiyle ve zaman zaman yayınladığı makyajsız pozlarıyla gündem olan Afra Saraçoğlu'na Gülse Birsel'den büyük bir jest geldi. Senarist ve yazar Gülse Birsel'in yeni kitabı "Beni Gözünüzde Büyütmeyin"de  Afra Saraçoğlu'na yaptığı atıf ortaya çıktı.

Gülse Birsel Kitabı

Kitaplara konu olan güzellik

Sosyal medyada çok konuşulan bu jest Afra Saraçoğlu'na "Kitaplara konu olan güzellik", "Afra doğal, estetiksiz güzel", "Doğal güzellik" gibi yorumlar yağdı.

Rüştü Onur Atilla'nın arkadaşları ilişkisi hakkında ne yorum yaptılar? Rüştü Onur Atilla'nın arkadaşları ilişkisi hakkında ne yorum yaptılar?

Afra Saraçoğlu Ispanya

İspanya her zaman iyi bir fikir

Öte yandan Afra Saraçoğlu, 3. sezon öncesi dinlenmek için tatile çıktı. İspanya'ya giden ünlü isim, tatilden yeni pozlarını takipçileriyle paylaştı. Gül desenli bikinisiyle objektif karşısına geçen Saraçoğlu, paylaşımına "İspanya her zaman iyi bir fikir" notunu düştü.

Editör: Elif Garip