Şenes Erzik, bazı davetliler, bir milletvekili ve Mehmet Büyükekşi’nin bulunduğu bir ortamda, UEFA’ya yönelik eleştirilerde bulundu. Bu konuşma, milletvekili ve Büyükekşi tarafından dikkatle dinlendi ve ardından kumpas planları başladı.

Kumpasın Adım Adım Gelişimi

İletişim ekibi, konuşmayı bağlamından kopararak bir kumpas metni hazırladı. Bu sırada, Anadolu Ajansı ekibine “son dakika gelişmesi olacak, birazdan size bilgi gelecek” şeklinde uyarılar yapıldı. Amaç, Servet Yardımcı’yı adaylıktan çekilmeye zorlamaktı.

İletişim ve Saldırı

Gerekli iletişimler kurularak kumpas bilgisi aktarıldı. Anadolu Ajansı haberi geçmeden önce son dakika tweeti attı. Aynı anda, bir merkezden yönlendirilen trollerin saldırısı başladı. Servet Yardımcı, Türk futbol kamuoyunun önüne yem olarak atılarak nefret objesi haline getirilmek istendi.

Şenes Erzik’in Açıklaması

Servet Yardımcı ve ekibi bu gelişmeler karşısında hayret içindeydi. İlk olarak Şenes Erzik’e ulaşıldı. Erzik, “Ben böyle bir açıklama yapmadım. Sohbetteki sözlerim çarpıtılmış” yanıtını verdi. Yardımcı’nın ekibi, bu kez Anadolu Ajansı ile temasa geçti ve Anadolu Ajansı iç soruşturma başlatıp tweeti sildi.

İstanbul'da DEAŞ'ın bomba imalatçısı yakalandı İstanbul'da DEAŞ'ın bomba imalatçısı yakalandı

İkinci Kumpas Ortaya Çıkıyor

Taraflar dinlenirken, ortaya ikinci bir kumpas çıktı. TFF kanadı, ilgili açıklamayla ilgilerinin olmadığını belirterek topu üzerinden attı. Durum iyice çirkinleşmeye başladı. Anadolu Ajansı, ilgili kişiyi görevden uzaklaştırarak personele anında duyurdu.

Servet Yardımcı’ya saldıran ve hedef gösteren troller sessizliğe büründü. TFF, yaşanan skandalla ilgili tek bir açıklama yapmadı. Kumpasçılar, milli takımın arkasına saklanıp poz vermeye devam etti.

Editör: Elif Erbay