Magazin

Gönül Dağı’nda Elif (Zümre Meğreli) eşi kim, kiminle evlendi! Dizide evlenmiş şimdi ise o isimle…

TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yıldızı Zümre Meğreli, dünya evine girdi. Düğün sosyal medyada büyük beğeni topladı. Peki, Gönül Dağı’nda Elif (Zümre Meğreli) kimdir, bakın kiminle evlendi! Dizide evlenmiş şimdi ise o isimle…

Abone Ol

TRT 1'in fenomen dizisi Gönül Dağı’nda Elif karakterine hayat veren Zümre Meğreli, Manisa'da Ahmet Gedemenli ile evlendi.

Manisa Arena Düğün Salonu’nda gerçekleşen düğün töreni, sosyal medyada büyük beğeni topladı. Genç çifti bu mutlu günlerinde sevenleri de yalnız bırakmadı.

Zümre Meğreli Kimdir? Kaç Yaşında, Kiminle Evlendi?

1998 doğumlu olan Zümre Meğreli, Ankara’da dünyaya geldi. Tiyatro kökenli olan Meğreli, ilk sahne deneyimini henüz 17 yaşında yaşadı. Eğitimini Akdeniz Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü ve Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı.

Gönül Dağı dizisinde hemşire Elif karakterini canlandırarak geniş kitlelerin sevgisini kazanan Zümre Meğreli, karakteriyle gerçek hayatta hiçbir ortak noktası olmadığını vurguluyor. Senaryo gereği davranışlar sergilemekten ziyade anın doğal akışına inanan Meğreli, karakteriyle özdeşleşmeyi reddediyor ve herhangi bir senaryo durumunda karakteri gibi davranmayacağını belirtiyor.

Oyuncu, yaşamı ve işi arasında sağlam bir denge kurduğunu ve zorlamadan doğru anın kendiliğinden gelmesine inandığını dile getiriyor. Her daim dürüst ve içten duruşuyla tanınan Meğreli, kariyerindeki başarılarıyla da adından sıkça söz ettiriyor.