ENİS YILDIRIM (TRABZON)

Visca'nın ilk yarının son dakikalarında kale yerine jeneriklik pas verme hevesi Trabzonspor’un soyunma odasına tek farkla girmesine neden oldu. İkinci yarı tartışmalı bir pozisyon sonrası Kasımpaşa golü buldu. Oyunu eşitleyen Kasımpaşa, oyundaki üstünlüğü ele geçirmeyi başardı. Sonrasında yine tartışmalı bir penaltı ile bir anda Trabzonspor geriye düştü. Atamayana atarlar sözü gerçek oldu. 

İyi ki Varsın Eren! 

Haftalardır seni tutmayı beceremedik.. Bir iki derken 3 maç üst üstte kaybettik ve senin yetersizliğine birçok golde şahit olduk. Gerçi arkadaşlarında senden farklı değiller. Sonrasında Trabzon 75. dakikada 3. golü kalesinde görünce, tribünlerde kıyamet koptu. Sahada koşmakta zorlanan futbolcular, tepkiyi görünce artık yürüyemez hale geldiler. Böylece futbolcuları protesto eden, yönetimi istifaya davet eden taraftarlar maçı bitirmiş oldu. Ayakta kalmaya çalışan futbolcular 2. golü buldu ama 3. golü atmaya gücü yetmedi.

Antalyaspor Alex De Souza'yı açıkladı Antalyaspor Alex De Souza'yı açıkladı

İlk yarının futbol ukalası Visca,  ikinci yarı kendisine pas vermek yerine kaleye şut atan Enis Destan'a hesap sormak istedi. Sahada haftalardır tek başına mücadele eden Enis Destan'ı azarlayan Visca, ilk yarıda yaptıklarıyla oyunun kaderini çizen adam olduğunu unutmuştu. 
Kaybedilen 3 puan ortaya çıkan kaos, yönetimin ve taraftarı karşı karşıya getirdi. Avcı ise yedek kulübesinin yetersizliği ileri sürerek, bu ortamından kendini kurtarmayı becerdi. Bakalım bu gidişatın sonunda kim ayakta kalacak. Ya da kalmayı başaracak.