Spor

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başlıyor

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi hazırlıklarına Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'nde Jose Mourinho'nun yönetiminde yapacağı antrenmanla başlayacak.

Loading...

Abone Ol

Fenerbahçe, sağlık kontrollerini tamamlayarak bugün sabah saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nden otobüsle Düzce'deki Serkan Acar Topuk Yaylası Tesisleri'ne gitti. Saat 17.00'de başlayacak olan sezonun ilk antrenmanı burada gerçekleşecek ve basın mensuplarına görüntü alma izni verilecek.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Profesyonel Futbol A Takımı, Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Kamp süresi 24-29 Haziran arasında olacak ve 25 Haziran Salı ve 27 Haziran Perşembe günleri yapılacak antrenmanlar taraftarlara açık olacak. Ancak, bu tarihler dışında tesisin kapalı olduğu belirtiliyor.

Açıklamada ayrıca, 29 Haziran Cumartesi günü saat 10.30'da Romanya ekibi Petrolul Ploieşti ile sezonun ilk hazırlık maçının yapılacağı ve maçın ardından takımın İstanbul'a döneceği ve ikinci bölüm çalışmalarını 2-13 Temmuz tarihlerinde Avusturya'nın Graz kentinde gerçekleştireceği belirtiliyor.