Bu kafa sahadaki futbolcuyu kendinden geçiriyor. Yetersiz olan takımına stadyuma gelmeyerek destek olmayanlar yetiyor. Bir de sahadaki yetersiz Enis Bardhi'yi yuhalayarak oyundan düşürüyorsunuz. Dost musunuz, düşman mısınız? Kulübede kim var. Kimi oynatacak, Abdullah Avcı? 90 dakika bitmeden bunu yapmak bu takımına ihanettir. O zaman gol atınca alkışlamayacaksınız. 

Bir benzeri hocası ve yönetim tarafından affedilen ve son dakikalarda oyuna giren Umut Bozok'a yapıldı. Artık bu davranışlardan kaçınmak gerek. Kim için, şehrinin takımı için. 

Gelelim maça; 
Trabzonspor oyunu kendi sahasında kabul eden Hatayspor karşısında istediği gibi top çevirdi fakat ileri uç ayakları son vuruşta becerili olamayınca, ilk yarıda istediğini alamadı. İkinci yarının hemen başında kafaya çarpan top gol olunca, artık maç bitmiş oldu. Çünkü Hatayspor sanki lige havlu atmış bir takım hüviyetindeydi.
72. dakikaya kadar Trabzonspor’u seyreden Hatayspor bir ara kıpırdandı ve saldırıya geçti. Hızlı çıkan Trabzon, Bardhi ile ikinci golü buldu. İki farkla geriye düşen Volkan Demirel'in aklı başına geldi.

Kaybedecek bir şeyi kalmadığını anlayan Demirel'in öğrencileri son 15 dakikada yakaladığı 3 pozisyonu gole çevirmeyi başaramadı. 
Trabzonspor'a karşı çıktığı 27 lig müsabakasında 16 galibiyet 11 beraberlik alan Volkan Demirel, korkak geldiği Trabzon'da ilk kez kaybetme başarısı gösterdi! 
Son söz maçın sonunda yönetim istifa diye bağıranlara... Kaç para aldınız? Ya da bu kulübe hiç para verdiniz mi?  Yönetim bu taraftar grubuna bedava bilet vermeye artık son vermeli. Tribünler,  birilerinin paralı askeri olan bu grubu susturmalı...