Duygu Kaya Kumarki'nin yaşamı ve kariyeri, özellikle evlilik durumu ve İsmail Hacıoğlu ile olan ilişkisi merak konusu. Peki, Duygu Kumarki kimdir, evli mi, çocuğu var mı ve ne iş yapıyor? İsmail Hacıoğlu ile neden boşandı? İşte detaylar…

Duygu Kaya Kumarki Kimdir?

Duygu Kaya Kumarki, 20 Şubat 1983 doğumlu bir dansçı, koreograf ve vokalisttir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alarak sanat hayatına adım atan Kumarki, kariyerine dansçı olarak devam etmiştir. Aynı zamanda gece kulüplerinde dansçı olarak sahne almış, müzik alanında vokalistlik yapmıştır. Sanat ve eğlence dünyasında çeşitli projelerde yer alan Kumarki, sosyal sorumluluk projelerine de önem vermekte, Türkiye'nin çeşitli bölgelerindeki dezavantajlı okullar için yardım kampanyaları düzenlemektedir.

Duygu Kaya Kumarki 7 Domy

Duygu Kumarki Evli Mi?

Duygu Kumarki, ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu ile 2016 yılında evlenmiştir. Bu evlilikten Yemin adında bir kızları olmuştur. Ancak çift, 2020 yılında boşanmıştır. 2024 yılında yeniden barışan çift, evliliklerine dair yeni bir karar almamış, bu süreçte tekrar ayrılma kararı vermişlerdir. Kumarki, bu durumu sosyal medya hesabında duyurarak eski eşiyle olan ilişkisini sonlandırdıklarını belirtmiştir.

Duygu Kaya Kumarki'nin Çocuğu Var Mı?

Duygu Kaya Kumarki ve İsmail Hacıoğlu'nun evliliklerinden Yemin adında bir kızları dünyaya gelmiştir. Çiftin ayrılıklarından sonra çocuklarıyla ilgili olarak herhangi bir olumsuz durum yaşanmamıştır. Yemin, çiftin tek çocuğu olarak bilinmektedir.

Duygu Kumarki Ne İş Yapar?

Duygu Kaya Kumarki, profesyonel kariyerinde dansçı, koreograf ve vokalist olarak tanınmaktadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı oyunculuk eğitimi ile sanat hayatına atılan Kumarki, çeşitli sanat projelerinde yer alarak kariyerini çeşitlendirmiştir. Sahne sanatlarına olan tutkusu, onu dans ve müzik alanında başarılı bir kariyere taşımıştır.

Sefo-Reynmen küslüğünün sebebi ortaya çıktı Sefo-Reynmen küslüğünün sebebi ortaya çıktı

Duygu Kumarki İsmail Hacıoğlu ile Neden Boşandı, Ayrıldı?

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki'nin evliliği, 2020 yılında sona ermiştir. Ayrılığın sebebi olarak Hacıoğlu'nun, oyuncu Merve Çağıran ile olan ilişkisi gösterilmiştir. Duygu Kumarki, boşanmanın ardından bu ilişkiyi evliliklerinin bitmesinin ana nedeni olarak belirtmiştir. Merve Çağıran ise "Yuva yıkan kadın değilim" diyerek bu iddiaları reddetmiş, ancak bir süre sonra İsmail Hacıoğlu ile olan ilişkisi de sona ermiştir.

2024 yılında, Hacıoğlu ve Kumarki barışarak ilişkilerine bir şans daha vermişlerdir. Ancak, ocak ayında yeniden başlayan bu ilişki kısa sürede tekrar sona ermiştir. Duygu Kumarki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Eski eşim ile yeniden ortak bir yaşam sürmeye başlamıştık. Bir süre önce konuşarak ortak hayatımıza son vermiş bulunmaktayız," ifadelerini kullanmıştır.

Editör: Haber Merkezi