Fenerbahçe'den deplasman galibiyeti Fenerbahçe'den deplasman galibiyeti

Real Madrid’in ikonik Santiago Bernabéu Stadyumu, modern spor mekânlarının geleceğine dair etkileyici bir örnek sunuyor. Stadyumun yenilenen tasarımı, yeraltı serası, son teknoloji ürünü geri çekilebilir saha ve 360 derecelik video skorbord gibi özelliklerle göz dolduruyor. Bu unsurlar, stadyumun hem estetik hem de işlevsel açıdan mükemmel bir uyum sağladığını ortaya koyuyor.

Santiago Bernabéu, küresel futbol endüstrisinin ana platformu olan ve ödüllerini 19 Eylül'de Sevilla'da düzenlenecek galada sunacak olan Dünya Futbol Zirvesi (WFS) tarafından 2024 yılında dünyanın en iyi stadyumu seçildi.

Ödül, Real Madrid'in Santiago Bernabéu'da gerçekleştirdiği "benzersiz yeniliğin" altını çiziyor; örneğin yeraltı serası ile son teknolojiye sahip, geri çekilebilir bir sahanın inşası, etrafı çevreleyen 360 derecelik bir video skorbordu, stadyumun tüm iç kısmı ve onu dinamik bir kentsel simge haline getiren harici dijital kaplaması gibi.

Öte yandan stadyumun, Taylor Swift, Karol G. ve Luis Miguel gibi uluslararası sanatçıların konserlerine ev sahipliği yaptığı bir yılda İspanya'nın başkentinde bir kültür ve turizm merkezi haline gelme becerisini de vurguluyor.

Editör: Ömer Göyce