T24'te yer alan habere göre, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kanal D’de yayınlanmaya başlayan 'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon sahnesini paylaşıp, dizideki Dilber karakterini kastederek, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz” paylaşımı yaptı.

Tanju Bolu 1

Özcan, sosyal medyada tepkilere sebep olan paylaşımıyla ilgili, popüler olan bir sahne ile birlikte Bolu'nun reklamını yapmak için mizah yaptığını belirterek, "Siyasetin esprili yönünü öne çıkararak zaman zaman böyle paylaşımlar daha önce de yaptım, yapmaya da devam edeceğim” diyerek, paylaşımını kaldırdı.
AK Parti ’nin Bolu Belediye Başkan adayı Muhammed Emin Demirkol da, “Kadınlarımız, kızlarımız Bolu'da başımızın tacıdır. Meze değil” dedi. Demirkal, oyuncu Hazar Ergüçlü'nün dans sahneyi blurlayarak paylaştı.

Bolu 2

Numan Kurtulmuş siyasi partileri ziyaret edecek Numan Kurtulmuş siyasi partileri ziyaret edecek

MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül de, “Bolu Belediye Başkanı Sayın Tanju Özcan inşallah babanın tarlasını satarak davet ediyorsundur. Bolu Belediye arsalarını sakın satma onlar Bolu’nun” diyerek tepki gösterdi.