Survivor Allstar'da bu cumartesi, haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Heyecan dolu mücadelede, yarışmacılar yeteneklerini sergileyerek kazanmak için kıyasıya bir rekabet içine girdiler. 28 Ocak akşamı ise ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar bir kez daha karşı karşıya geldi. Bu zorlu müsabakada takımlar arasındaki çekişme ve stratejik hamleler, Survivor Allstar'ın izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ettiğini gösterdi.

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? - SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU 28  Ocak Pazar - Son da...

Survivor All Star dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

28 Ocak akşamında, Mavi ve Kırmızı takımın yarışmacıları bir kez daha karşı karşıya gelerek ikinci dokunulmazlık oyununu oynamak için sahneye çıktı. Gerilim dolu mücadele, izleyicilere nefes kesen anlar yaşattı.  Survivor All-Star'da gerçekleşen dokunulmazlık oyununu 12-10'luk skorla Mavi Takım kazandı. T

MasterChef şampiyonu Metin'den "Danilo Şef" itirafı! MasterChef şampiyonu Metin'den "Danilo Şef" itirafı!

Resim

Eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da henüz eleme adayı belirlenmedi. Heyecanın dorukta olduğu bu aşamada, yarışmacılar arasındaki rekabet ve stratejik hamleler, eleme adayının belirlenmesi sürecini daha da ilginç hale getiriyor. Survivor All Star'da haftanın ikinci eleme adayı Pınar Saka oldu. İlk eleme adayı Kırmızı takımdan Kardeniz Kılıç olmuştu.