Magazin

Dilan Polat yardımcısını yanına çağırdı

Kara para aklama suçlamasıyla yargılanan Dilan ve Engin Polat çiftinin yardımcıları Şule soluğu patronunun yanında almak için Türkiye'ye geliyor.

Abone Ol

'Dilan Polat'ın kara kutusu' olarak bahsettiği Şule ülkesi Özbekistan Taşkent havaalanında" Güle güle " paylaşım yapınca " Dilan Polat'ın yanına gidiyor" yorumları gecikmedi.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Dilan Polat'ın kara kutusu" olarak anılan Özbekistan uyruklu Şule isimli yardımcısı Türkiye'ye geliyor. Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan ve sonra şartlı tahliye edilen ünlü fenomen Dilan Polat'ın sağ Şule havasından paylaşım yapınca yorumlar gecikmedi. Özbekistan Taşkent havaalanında " Güle güle " paylaşım yapan Şule'ye bir çok kişi " Patronu Dilan Polat'ı özlemiş" demeyi ihmal etmediler. 

Oturma izni çıkardı 

Dilan Polat'ın en güvendiği adam olan Özbekistan uyruklu Şule, Türkiye'de oturma izninin bittiği ortaya çıkınca gözaltına alınmış sınır dışı edilmişti. Ünlü fenomenin cezaevinden çıktıktan sonra yanında görmek istediği yardımcısına oturma izni çıkardığı ileri sürüldü.