Bülent Ersoy'dan Miss Turkey 2024 birincisi yorumu Bülent Ersoy'dan Miss Turkey 2024 birincisi yorumu

Dilan Çiçek Deniz Rafael Cemo Çetin yaş farkı kaç sorusu, ünlü oyuncunun sevgilisi Rafael Cemo Çetin’in doğum gününü kutlamasının ardından merak edilen konular arasında yer aldı. Dilan Çiçek Deniz, Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrıldıktan kısa bir süre sonra yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rafael Cemo Çetin ile aşk yaşamaya başladı.

"Altın Aşkım" Notuyla Aşkını İlan Etti

Dilan Çiçek Deniz Rafael Cemo Çetin yaş farkı kaç sorusu, oyuncunun sevgilisiyle Instagram'da paylaştığı romantik fotoğrafların ardından gündeme geldi. 32 yaşına giren Rafael Cemo Çetin'in doğum gününü sosyal medyada kutlayan Dilan Çiçek Deniz, paylaşımına "Doğum günün kutlu olsun altın aşkım" notunu düştü. Bu paylaşım, kısa sürede 39 binden fazla beğeni aldı.

Rafael Cemo Çetin Kimdir?

Rafael Cemo Çetin kimdir sorusu, Dilan Çiçek Deniz ile olan ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından sıkça sorulmaya başladı. Yönetmen Sinan Çetin ve Rebekka Haas'ın oğlu olan Rafael Cemo Çetin, 11 Ağustos 1992 yılında Almanya'nın Berlin şehrinde doğdu. Eğitimini ABD'de sürdüren Rafael Cemo Çetin, New York'ta liseyi bitirdikten sonra SVA School of Visual Art'ta yönetmenlik okudu ve sinema eğitimi aldı. Rafael, sinema dünyasında tanınan bir isim olmasının yanı sıra 2002 yılında babası Sinan Çetin'in yönetmenliğini yaptığı 'Romantik' filminde müzisyen Teoman'ın çocukluğunu oynadı ve 2012 yılında 'Çanakkale Çocukları' filminde rol aldı.

Editör: Haber Merkezi