Yaşam

Deniz Akkaya hakkında 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi

Eski manken Deniz Akkaya hakkında kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla başlatılan soruşturma tamamlandı. Düzenlenen iddianamede, Akkaya hakkında silahla yaralama suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapsi istendi.

Abone Ol

Son dönemlerde gündemden düşmeyen olayda yeni bir gelişme daha yaşandı. Ünlü manken Deniz Akkaya, kızına şiddet uyguladı iddiaları  ortaya atılmıştı. Atılan bu iddialar sonucunda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Deniz Akkaya hakkında başlatılan soruşturma bugün tamamlandı.


Kızı şikayetten vazgeçti

Düzenlenen iddianamede, Deniz Akkaya'nın kızı A.Ö.'ye karşı, 'Altsoya karşı silahla kasten yaralama' suçundan 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapsi talep edildi. İddianamede, Akkaya'nın kızı A.Ö.'nün şikayetinden vazgeçtiği bilgisi paylaşıldı. Dosyanın kamu davasına dönüşmesinden dolayı Akkaya hakkında iddianame düzenlediği ve İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildiği belirtildi. İddianame kabul edilirse Akkaya'nın önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkması bekleniyor.

İlişkili haber:

Deniz Akkaya hakkında 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi Deniz Akkaya hakkında 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi