Marvel Sinematik Evreni'nin 34. filmi olan Deadpool 3, Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'ın başrollerde olduğu yapım, 26 Temmuz 2024'te vizyona girecek. Yönetmenliğini Shawn Levy'nin üstlendiği film, merakla bekleniyor.

Deadpool & Wolverine Filminin Türkiye Vizyon Tarihi Açıklandı mı?

Türkiye vizyon tarihi konusunda resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, genellikle filmler uluslararası vizyon tarihlerine paralel olarak gösterime girmektedir. Bu bağlamda, Deadpool 3'ün Türkiye'de de aynı tarihte veya kısa bir süre sonra gösterime girmesi bekleniyor.

Deadpool 3 Filminin Konusu Ne?

Film, Deadpool ve Wolverine’in birlikte büyük bir tehlikeye karşı mücadele ettiği bir hikaye sunuyor. Wade Wilson, Deadpool olduktan sonra sivil hayata adapte olmaya çalışırken, büyük bir tehdit ortaya çıkar. Tek başına bu sorunla başa çıkamayan Wade, Wolverine'den yardım istemek zorunda kalır.

Deadpool 3 Oyuncuları 

Ryan Reynolds – Wade Wilson / Deadpool

Hugh Jackman – James "Logan" Howlett / Wolverine

Morena Baccarin – Vanessa

Brianna Hildebrand – Negasonic Teenage Warhead

Jennifer Garner – Elektra Natchios

Leslie Uggams – Blind Al

Karan Soni – Dopinder

Stefan Kapičić – Colossus

Shioli Kutsuna – Yukio

76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: "Shōgun" ve "Baby Reindeer" damga vurdu 76. Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: "Shōgun" ve "Baby Reindeer" damga vurdu

Rob Delaney – Peter

Deadpool 4 ne zaman çıkacak Türkiye?

Deadpool & Wolverine, 24 Temmuz 2024 tarihinden itibaren Türkiye'deki sinemalarda izleyicileriyle buluşuyor. Marvel Sinematik Evreni'nin merakla beklenen yapımlarından biri olan film, Hugh Jackman ve Ryan Reynolds'ı tekrar bir araya getiriyor. Türkiye'de sinemalarda gösterime giren film, 15 yaş ve üstü izleyiciler için uygun olarak sınıflandırıldı. Bu yaş sınırlaması, filmin içeriğinin genç izleyiciler için uygun olduğunu belirtiyor.

Editör: Haber Merkezi