Fenerbahçe-Galatasaray derbisi CANLI ANLATIM Fenerbahçe-Galatasaray derbisi CANLI ANLATIM

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve yeni sezon öncesi sarı-lacivertli ekibin bonservisini aldığı Çağlar Söyüncü, bir basın toplantısı düzenledi. "Tekrardan Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutlu olduğumu dile getirmek isterim. Burada geçen seneden bozulmayan bir takımdaşlık var. Başımızda efsane bir hocamız var, dünyada kendini kanıtlamış bir hoca. Umarım sakatlık olmadan hazırlık etabını atlatır ve resmi maçlara hazır oluruz" dedi.

Sakatlık durumuyla ilgili sorulara cevap verirken, "Doktorlarımla konuştuğumda MR'ımda ufak bir görüntü var. Takım arkadaşlarımla aynı seviyede değilim henüz. Risk almadan devam edeceğiz. Hocamız ve doktorumuzla bir görüşme yaptık. 1 hafta daha takımdan ayrı çalışacağım, sonra takımla olurum" şeklinde yanıt verdi.

Jose Mourinho'nun kendisini istediğini belirterek, "Ben Leicester'dayken, hocamız da Tottenham'daydı. Konferans Ligi'nde 'Leicester - Roma' olarak karşılıklı mücadele ettik. Beni istediğini biliyordum. Fenerbahçe'ye gelince çok çok mutlu oldum. Ben de hiç düşünmeden Fenerbahçe'ye transfer oldum" dedi.

Milli takımdaki arkadaşlarına başarılar dileyen Söyüncü, "Montella hocamızı, milli takımdaki arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Gruptan çıkmayı başardık ve sonrasında da Avusturya'yı eledik. Çok iyi mücadele ediyorlar. Orada olmadığım için üzgünüm ama her şeyde bir hayır vardır. Hollanda'yı da geçeceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.