Beşiktaş'ın Kosovalı yıldızı Milot Rashica, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından Bordo-Mavili taraftarları kızdıran bir kupa paylaşımı yaptı.

İstanbul Boğazı'nda oltayla kupa avladığı bir görseli paylaşan Rashica, sosyal medyada gündem oldu.

Balık tutma hareketlerini en son Fenerbahçeli futbolcular Trabzon'da yapmış ve taraftar sahaya inmişti.

Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası Beşiktaş'ın

TOPRAKTEPE: BEŞİKTAŞ'IN İÇİNDEYİZ

Ziraat Türkiye Kupası'nda 11. kez şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta teknik direktör Serdar Topraktepe, final maçının ardından açıklamalarda bulundu. Topraktepe şunları söyledi:

"Kupa tek maç, tek maçlar zor oluyor. Futbolcularımla gurur duydum. Ne istediysek maç içerisinde yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen istediğimiz her şeyi yaptılar. Bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldık. 

Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı

Maçı kazanmayı bildik. Bütün futbolcularımı tebrik ediyorum, hepsini kutluyorum. Ben Beşiktaş'ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz. Futbolcuyken de kupalar aldık, bunu bana yaşatan Rabbime şükürler olsun."

Hasanarat

GERGİNLİĞİ İMAMOĞLU ÖNLEDİ

final maçı öncesi protokol tribününde gerginlik yaşandı.

İstiklal Marşı okunduğu sırada protokol tribününe üst tribünden inen Trabzonspor bayrağını Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın çekip indirmesi sonrası protokol tribününde gerginlik yaşandı.

Hasan Arat ve Trabzonspor yöneticileri arasındaki gerginlik kısa süre içinde sona erdi. Eski Trabzonspor yöneticisi İstanbul BŞB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gerginliğin büyümemesi için gayreti gözden kaçmadı.

İ M A M

Editör: Haber Merkezi