DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre terzi yamağı lakaplı ünlü modacı Barbaros Şansal'ın İzmir'de ki ‘Burda Olmaz' adlı tek kişilik gösterisine ' Istakoz ile çıktı. Muhalif açıklamaları ile bilinen ünlü modacının Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'ya atıfta bulunduğu gösterisinin sonunda ıstakoz maketi ile çıkması izleyecilerden büyük alkış topladı.

Ünlü modacı bir diğer gösterisine ise Rolex saat ile çıkacağını duyurarak bir diğer Ak Parti Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'na gönderme yaptı. 

Metin Akpınar, Zeki Alasya  dostluğu hakkında Metin Akpınar, Zeki Alasya dostluğu hakkında

AK PARTİ MİLLET VEKİLİ ŞEBNEM BURSALI

Ne olmuştu 

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'ya gidip yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medyada paylaşması büyük tepki çekmişti. Bursalı'nın ıstakoz masası ve masasındaki ayrıntılar ardı ardına haber olmuştu.

Monaco tatilinde yaptığı ıstakoz paylaşımı ile ilgili "üzgünüm" açıklaması yapan Milletvekili Şebnem Bursalı ,Ak Parti Grup toplantısında da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilemişti. 

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Meclis’te misafir ettiği hemşehrileri ile çektiği selfie’de görülen kolundaki Rolex saat gündem olmuş,Yenişehirlioğlu, tepkilerin ardından fotoğrafı silmişti.