Magazin

Ayrılığa dayanamadılar! Devrim Özkan ve Torreira bir arada

Ünlü oyuncu Devrim Özkan ve Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira, uzun süren bir ayrılığın ardından yeniden bir araya gelerek aşklarına kaldıkları yerden devam ediyorlar.

Abone Ol

2023 yazında, Miami’de birlikte görüntülendikten sonra ilişkileriyle ilgili Özkan, “Her şey göründüğü gibi” diyerek dedikodulara son vermişti. Bu açıklamayla birlikte çiftin bir süredir gizlemeye çalıştığı aşk resmiyet kazanmıştı.

Sosyal medyada sıkça romantik paylaşımlar yapan çift, hayranlarının da dikkatini çekiyordu. Ancak ocak ayında sürpriz bir şekilde ayrılık haberi gelmişti. İkilinin birlikte olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silmesi ve birbirlerini takipten çıkarmaları, bu ayrılığın habercisi olmuştu.

Ancak sekiz aylık bir ayrılığın ardından, Devrim Özkan ve Lucas Torreira ilişkilerine bir şans daha verme kararı aldılar ve yeniden bir araya geldiler. Bu dönüş, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Özkan, Instagram hesabından yaptığı romantik bir paylaşımda, havuzda Torreira’nın sırtına çıktığı bir fotoğrafı “Aşkım” notuyla paylaştı. Torreira ise bu paylaşıma "Seni seviyorum sevgilim" diyerek karşılık verdi. Fotoğraf, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ayrıca Özkan, yakında çıkacak olan Mavi Mağara filminde bir arkeoloğu canlandıracağını belirterek karakteri hakkında bilgi verdi: “Genç bir arkeoloğun hikâyesini anlatıyoruz, karakterim bir aşkla ve mücadelelerle başa çıkmaya çalışıyor.” Lucas Torreira ile ilgili sorulara ise sadece “Her şey yolunda” diyerek kısa ve net bir yanıt verdi.