Lana Del Rey’in sürpriz evliliği: Timsah rehberi ile nikah masasına oturdu! Lana Del Rey’in sürpriz evliliği: Timsah rehberi ile nikah masasına oturdu!

2018 yılında Alişan ile evlenerek mutlu bir aile kuran Varol, iki çocuk annesi olduktan sonra oyunculuk kariyerine ara vermişti. Ancak geçtiğimiz yıl yeniden sınavlara giren ve Üsküdar Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nü kazanma başarısı gösteren oyuncu, büyük sevinç yaşamıştı. Hayalini gerçekleştirdiğini belirten Varol, sosyal medyada bu mutluluğunu takipçileriyle paylaşarak yoğun bir ilgi ve destek görmüştü.

Alişan da eşinin başarısını esprili bir dille kutlayarak, "Sadece bizim çevremizi tedavi etse yeter, paraya para demez!" demiş ve ona tam destek vermişti. Ancak Varol, işlerinin yoğunluğu ve setlere geri dönme olasılığı nedeniyle düzenli devam zorunluluğu olan bölüme ayak uyduramayacağını fark etti.

Psikoloji bölümünü kazanmanın kendisi için çok özel bir başarı olduğunu belirten Buse Varol, "Kazandım ama bu tempoyla devam zorunluluğunu yerine getiremem. Hayallerimi şimdilik ertelemek zorundayım" diyerek durumu takipçileriyle paylaştı. Her ne kadar üniversiteye başlayamasa da Varol, bu hedefinden tamamen vazgeçmediğini ve uygun bir zamanda hayalini gerçekleştirmeyi umut ettiğini belirtti.

Editör: Elif Erbay