Boşandıktan sonra kalbini radyocu Güçlü Mete'ye kaptıran Düvenci, verdiği kilolarla birlikte güzelliğine güzellik katmıştı. Ancak son paylaştığı fotoğraflar takipçilerini ikiye böldü.

Kadir Ezildi’nin şaşaalı nişanı sosyal medyayı salladı! Sarı bez detayı dikkat çekti Kadir Ezildi’nin şaşaalı nişanı sosyal medyayı salladı! Sarı bez detayı dikkat çekti

Düvenci'nin, sırtı açık, şalvar kesimli, kapüşonlu ve rengarenk tulumu, sosyal medya kullanıcılarından tam not alamadı. Tarzı eleştirilen Ceyda Düvenci için birçok kullanıcı, “Bu defa olmamış, çok kötü” yorumlarında bulundu. Özellikle cesur ve farklı tarzı nedeniyle eleştirilen ünlü oyuncu, moda anlayışını sorgulayan yorumlarla sosyal medyanın diline düştü.

Ünlü isim, 2023 yılında 8 yıllık evliliğini sona erdirmiş ve boşanmanın ardından yeni bir başlangıç yaparak adeta kendini baştan yaratmıştı. Hem fiziksel hem de duygusal olarak yeni bir döneme giren Düvenci, ilişkisindeki mutluluğunu sık sık sosyal medya paylaşımlarına da yansıttı. Ancak bu kez, kıyafet tercihi ile hayranlarından tam not alamadı.

Takipçilerinin büyük bir kısmı Ceyda Düvenci'yi son halinden dolayı övmeye devam ederken, bazıları tarzını fazla cesur ve karmaşık buldu. Yine de ünlü oyuncu, eleştirilere rağmen kendine has tarzıyla dikkat çekmeyi sürdürüyor.

Editör: Elif Erbay