Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı Oğuzhan Özyakup neden futbolu bıraktığını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Milli Takım'ın EURO 2024’teki ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup etmesinin ardından telefonla arayarak soyunma odasında teknik direktör Vincenzo Montella ve oyuncuları tebrik etti.

DEVAMI GELECEK

Attığı golle maça damga vuran 19'luk yıldızımız Arda Güler'i telefona isteyen Erdoğan, özel tebriklerini iletirken "kader gollerinden bir tanesiydi, devamını bekliyoruz" dedi. Arda da "Çok sağolun sayın cumhurbaşkanım, devamı gelecek" cevabını verdi.

Öte yandan, galibiyetin ardından siyasilerden "Bizim Çocuklar" paylaşımları geldi.

MONTELLA'DAN DAVET

İtalyan teknik direktör Montella, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı cumartesi günü Portekiz ile yapılacak karşılaşmaya davet etti. Erdoğan, dün doğum günü olan ve 50. yaşına giren Montella’nın yeni yaşını da tebrik ederken, İtalyan teknik adam, “Bugün daha güzel bir hediye alamazdım.” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ilk maçında Gürcistan’ı mağlup ederek iyi bir başlangıç yapan A Milli Futbol Takımımızı kutluyorum. Grubundaki diğer maçlarda da Milli Takıma başarılar diliyorum."

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Turnuvalarda ilk maçlar her zaman risklidir, tebrikler."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Avrupa Şampiyonası ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 mağlup eden A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyorum, yolun sonu final olsun."

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: "2024 Avrupa Şampiyonası ilk maçında Gürcistan’ı 3-1 yenen A Millî Futbol Takımımızı gönülden kutluyorum. İnanıyoruz, yolun sonu EURO 2024 şampiyonluğu." Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: "2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’na Gürcistan galibiyeti ile başlayan A Milli Futbol Takımımızı kutluyorum."

AZERİ SPİKER İLGİ GÖRDÜ

Arda Güler'in golünü anlatan TRT spikeri Özkan Öztürk'ün performansı sosyal medyada ilgi gördü. Maçı anlatan Arap spikerin gol anındaki tepkisi de aynı şekilde viral oldu.

Ama en çok ilgili Azerbaycan kanalına maçı anlatan spiker gördü.

 
Editör: Kemal Ilıkkan