23 Ocak 2024 Ankara’nın birçok ilçesinde su kesintisi yaşanacak. 23 Ocak günü Ankara’nın hangi ilçelerinde su kesintisi yaşanacak? Peki, Ankara’da su kesintisi kaç saat sürecek?

Okul müdürüne silahlı saldırı Okul müdürüne silahlı saldırı

ASKİ tarafından kesintinin yaşandığı ilçeler ve kesinti süreleri şu şekilde açıklandı;


Mamak İlçesi

Karşıyaka Mahallesi Odabaşı Caddesi içme suyu şebeke hattında oluşan arıza nedeniyle bugün 02.25-12.30 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

Kesintiden etkilenecek yerler; Karşıyaka Mahallesi ve Hakimler Köyü olarak belirtildi.

Mamak İlçesi Su ve Kanal İşletme Müdürlüğü tarafından Şahapgürler Mahallesi’nde İçme suyu Kayıp Kaçak çalışması başlatılmış olup, söz konusu iş için ,sıfır basınç ve kayıp kaçak tespiti yapılacaktır. Yapılacak olan çalışmalar nedeniyle bugün 09.00-17.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

Kesintiden etkilenecek olan yerler; Şahapgürler Mahallesi’nin tamamı olarak belirtildi.


Beypazarı İlçesi

Kurtuluş Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı’nda ana iletim hattında oluşan arıza nedeniyle bugün  09.00-14.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacak.

Kesintiden etkilenecek olan yerler; Kurtuluş Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı Hacıkara, Başağaç, Kurtuluş Mahallesi’nin bir kısmı olarak belirtildi.


Çubuk İlçesi

Atatürk Mahallesi Kafkasya Sokak’ta oluşan 200’lük PE 100 boru arızası nedeniyle bugün 09.00-12.00 saatleri arasında su kesintisi yapılmıştır.

Arızadan etkilenen yerler; Atatürk Mahallesi Alim Sokak ve Kandil Sokak olarak belirtildi.