İSTANBUL (AA) - Anadolu Efes Kulübü ile Bilyoner arasındaki sponsorluk anlaşması bir yıl uzatıldı.

TSYD Levent Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Anadolu Efes Kulübü Asbaşkanı Ahmet Boyacıoğlu, Bilyoner CEO'su Sencer Kutluğ ile lacivert-beyazlı takımın oyuncuları Doğuş Balbay ve Vasilije Micic açıklamalarda bulundu.

Ahmet Boyacıoğlu, yaptığı açıklamada, "Bilyoner'in Anadolu Efes'e şans getirdiğine inanıyoruz. Bilyoner ile iş birliği yaptığımız 2019 yılından bu yana sayısız kupa kazandık ve üst üste iki THY Avrupa Ligi şampiyonluğu kazanan ilk Türk takımı olduk. Bundan sonraki süreçte, iş birliğimizi daha da güçlendirecek, iletişim çalışmalarımızı çok daha kapsamlı hale getirecek ve iş birliğimize yeni katmanlar ekleyeceğiz. Bu anlaşmanın spora yatırım yapmayı planlayan diğer markalara ilham verdiğine de inanıyoruz. Bilyoner ailesine ve bu anlaşmada emeği geçen tüm kulüp çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Bilyoner olarak Türk sporunun gelişmesi için gerekli kaynağın sağlanmasına aracılık etmekten büyük gurur duyduklarını dile getiren Sencer Kutluğ, "Sponsorluğumuzun başladığı 2019-2020 sezonundan itibaren hem Basketbol Süper Ligi şampiyonluğunda hem de üst üste iki yıl THY Avrupa Ligi şampiyonluğunda ve son olarak Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda Anadolu Efes'in formasının sırtında yer aldık. Anadolu Efes'in kazandığı başarılar, ne kadar doğru bir iş birliğine imza attığımızı da bizlere göstermektedir. Bu sezon kulübümüzün Avrupa'da üst üste üçüncü kez şampiyon olacağına inanıyoruz." diye konuştu.


- Doğuş Balbay: "Anlaşmanın başarılar getirmesini temenni ediyorum"


Bilyoner ile yaptıkları iş birliğinin ardından önemli başarılara imza attıklarını hatırlatan kaptan Doğuş Balbay, şu görüşleri paylaştı:

"Kulübümüzün, değerli markalarla büyük iş birliklerine imza atması bizi çok mutlu ediyor. En önemli destekçilerimizden biri Bilyoner'e, pozitif enerjisiyle kulübümüze katkı sağlama çabasından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bilyoner'le yan yana geldiğimiz günden bu yana çok başarılı sezonlar geçiriyoruz. Kulübümüz, sürdürülebilir yönetim yapısı, pazarlama çalışmaları ve iletişim faaliyetleri ile Avrupa'da öncü bir konumda bulunuyor. Oyuncular olarak, Bilyoner'in özellikle sosyal medya platformları için hazırladığı içeriklerde yer almaktan da büyük mutluluk duyuyoruz. Bu anlaşmanın iki tarafa da büyük başarılar getirmesini temenni ediyorum."


- Micic: "Bilyoner'in arkamızda durması bizi güçlendiriyor”


Türkiye'de sporun ve basketbolun büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu olduğunu aktaran Sırp basketbolcu Vasilije Micic ise, "Anadolu Efes, parkede olduğu gibi sponsorluk anlaşmaları alanında da şampiyon bir kulüp. Büyük markaların kulübümüze destek vermesi, yaptığımız işe olan motivasyonumuzu daha da artıyor. Bilyoner'in formalarımızda olduğu gibi arkamızda durması ve destek vermesi bizi güçlendiriyor. Bilyoner'e teşekkür ediyor, taraftarlarımızı Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki maçlarımıza bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.