Farah Zeynep Abdullah, kariyerine hızlı bir giriş yaparak birçok farklı alanda kendini kanıtladı. Televizyon dizisi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" ile oyunculuğa adım atan Abdullah, sinema, yapımcılık ve ses sanatçılığı gibi alanlarda da önemli projelerde yer aldı. Başrolünü üstlendiği “Bergen” filmi büyük bir başarı yakalayarak Türk sinema tarihinde önemli bir yer edindi. Ayrıca, oyuncu son dönemde Amazon Prime yapımı olan "Bihter" filminde de hem yapımcı hem başrol olarak dikkat çekti.

Tarık Akan'ın ölümünün 8'inci yıl dönümü... Tarık Akan kimdir? Tarık Akan'ın ölümünün 8'inci yıl dönümü... Tarık Akan kimdir?

Aras Bulut İynemli de, kariyerine “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisiyle adım attı ve zamanla önemli projelerde yer aldı. “Çukur” dizisindeki performansıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu, ayrıca “7. Koğuştaki Mucize” filminde büyük beğeni topladı. İynemli, son olarak “Atatürk” filminde Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Bu yıl Altın Portakal'da ödüllerin verileceği açılış töreni 5 Ekim'de gerçekleştirilecek ve Türk sinemasının iki parlak ismi Abdullah ve İynemli'yi onurlandıracak.

Editör: Elif Erbay